.

.

Радио-управляеми коли SNICLO DIATONE & SNT 2000-GT, Радиоуправляеми автомобили с камера и очила FPV, Радиоуправляеми автомобили в мащаб 1/100, висока производителност, Радио-управ?

Радио-управляеми коли SNICLO DIATONE & SNT 2000-GT, Радиоуправляеми автомобили с камера и очила FPV, Радиоуправляеми автомобили в

BGN 3.00

Наличност
На склад

?【Мини-шаси】 ★ SNT второто поколение на шасито на обновената серия Q, второто поколение на Just Air Micro RC шасито има сверхмалую междуосие 25 мм, с богати функции на осветление ? [Магнитна камера] ★ Напълно обновена магнитна камера, напълно увеличившая вариативность продукт, чрез комбиниране на предишната версия без камера и версия на FPV.FPV-камера лесно запознат, магнитно усвояването на трайни, не се притеснявайте за използване процес отваливания проблеми. ? [Очила FPV] ★ Оборудвани с камера с висока разделителна способност и очила FPV с изглед от първо лице, можете да видите ясни снимки и видео чрез устройство за предаване на изображения и да влизате във виртуалния в реалния свят.Очила с функция видеорегистратора, можете да използвате тези очила за запис на всеки прекрасна снимка. ?【Прецизна конструкция】 ★ висока инжекция волан дизайн с метални шестернями.Мощност се увеличава на 120% благодарение на сложната червей съоръжения за пренос.Първокласна скоростна кутия с високоскоростни лагери. ?【Най-доброто обслужване】 ★ Ние винаги предлагаме на нашите клиенти най-доброто обслужване, за да се осигури приятно пазаруване.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас и ние ще се разберем с тях възможно най-скоро. ?【Мини-шаси】 ★ SNT второто поколение на шасито на обновената серия Q, второто поколение на Just Air Micro RC шасито има сверхмалую междуосие 25 мм, с богати функции на осветление. ? [Магнитна камера] ★ Напълно обновена магнитна камера, напълно увеличившая вариативность продукт, чрез комбиниране на предишната версия без камера и версия на FPV.FPV-камера лесно запознат, магнитно усвояването на трайни, не се притеснявайте за използване процес отваливания проблеми. ? [Очила FPV] ★ Оборудвани с камера с висока разделителна способност и очила FPV с изглед от първо лице, можете да видите ясни снимки и видео чрез устройство за предаване на изображения и да влизате във виртуалния в реалния свят.

Опции за продукта

Свързани продукти