.

.

Професионален Тънък молив за устни Kiss york, Крем Софт Извод за устни, Равен Траен Наситен Цвят на устните, Естествен Грим на устните, Водоустойчив молив за устни (теле?

Професионален Тънък молив за устни Kiss york, Крем Софт Извод за устни, Равен Траен Наситен Цвят на устните, Естествен Грим

BGN 3.00

Наличност
На склад

【Kiss New York Professional Тънък молив за устни】 Нашият професионален молив за устните е с кремав оттенък и осигурява меко, прецизно нанасяне, който лесно се плъзга по устнитеДълъг износване и устойчивост на кървене го правят незаменим.Създайте са точната линия на устните с помощта на нашата твърда, но в същото време гладка формула молив за устни!. 【Достигне перфектния вид на устните】 Нашият универсален молив за устни е идеален както за очерчивания, така и за припокриване на вашите устни.Освен това, могат да го използват, за да придадат на устните наситен цвят, като червило, или смесени с блясък за устни, за да създадете по-индивидуален начин. 【Извод за устни във всички нюанси на】 Нашата тънка очна линия за устни е представен в различни цветове, които ще ви помогнат да се очертае и да подчертае устните.Като за избор на различни цветове, можете да намерите цвят, който е подходящ за всички нюанси на кожата.Изберете нюанси, които най-добре допълват кожата си, за да се създаде идеално подбран начин. 【Лесно се нанася】 Независимо от това, дали сте начинаещ или професионален гримьор, нашите висококачествени средства за устни са подходящи за постигане на перфектен вид на устните.Нашите молив за устни лесно се нанася и растушевываются, което ги прави чудесно допълнение към всеки обикновен макияжу. 【100% Натурална веганская формула】 Подчертайте естествената си красота с помощта на нашата 100% естествена веганской формула молив за устни.Нашите безмилостни и екологично чисти съставки осигуряват точната форма и дълъг износване без да жертвате вашата етика.

Опции за продукта

Свързани продукти