.

.

Акумулаторна плоча KOERTACOO с V-образно затваряне с заключващ механизъм на колана си и на изход D-tap за включване на огледално-рефлексни фотоапарати, видеокамери.

Акумулаторна плоча KOERTACOO с V-образно затваряне с заключващ механизъм на колана си и на изход D-tap за включване на огледално-рефлексни

BGN 16.80

Наличност
На склад

★ Супер мини плоча с V-образно закопчаване с кука за колан, която може да се закача на коланС помощта на D-tap батерията лесен за носене по време на снимане. ★ Универсално използва във всички батерии V-lock. ★ Размер на общо 88,5*62*35 mm. ★ Помещение включва : 1 x плоча KOERTACOO с V-образно закопчаване с плетене на една кука.1 х чанта за съхранение. ★ Супер мини плоча с V-образно закопчаване с кука за колан, която може да се закача на колан.С помощта на D-tap батерията лесен за носене по време на снимане. ★ Универсално използва във всички батерии V-lock. ★ Размер на общо 88,5*62*35 mm. ★ Помещение включва : 1 x плоча KOERTACOO с V-образно закопчаване с плетене на една кука.1 х чанта за съхранение.Плоча с V-образно закопчаване KOERTACOO с кука Супер мини плоча с V-образно закопчаване с кука за колан, може да се закача на колан.Батерия лесен за носене по време на снимане с помощта на D-tap. Универсално се използва с всички батерии V-lock.Материал дизайн : Алуминий, пластмаса. Размери/ тегло : 88,5*62*35 мм / 96,4 г.

Опции за продукта

Свързани продукти