.

.

Органайзер за ключове LEIYAN Jewelry Bowl, Голяма Купа За Съхранение на ключове, Статуетка Хипопотам от смола, Купа за ключове, Декоративна Чиния за Декорация на Шкафа, Злат?

Органайзер за ключове LEIYAN Jewelry Bowl, Голяма Купа За Съхранение на ключове, Статуетка Хипопотам от смола, Купа за ключове,

BGN 2.67

Наличност
На склад

♥ Уникална форма : Креативен и нов дизайн, скъпа мультяшная форма на животно, ретро, елегантен, универсален и привлекателна ♥ Перфектният декор за дома : Можете да публикувате тази статуетка на всяко място, например в обувката килера, винен шкаф, масичката за кафе и т. ♥ Контейнер за съхранение на ключове : Тази статуетка подходяща за декорация на вашия дом или офис.И това е практичен контейнер за съхранение на тези вещи, като ключове, бижута, бонбони и много други. ♥ Колекционерско занаят : Тази фигурка е с ретро дизайн и е подходящ за колекционерски фигурки на животни, тя може да се превърне в чудесен подарък за близки и приятели. ♥ Висококачествен материал : Тази фигурка е изработена от полимерни материали, екологично чисти, без мирис и не са вредни за здравето. ♥ Уникална форма : Креативен и нов дизайн, скъпа мультяшная форма на животно, ретро, елегантен, универсален и привлекателна. ♥ Перфектният декор за дома : Можете да публикувате тази статуетка на всяко място, например в обувката килера, винен шкаф, масичката за кафе и т. ♥ Контейнер за съхранение на ключове : Тази статуетка подходяща за декорация на вашия дом или офис.И това е практичен контейнер за съхранение на тези вещи, като ключове, бижута, бонбони и много други. ♥ Колекционерско занаят : Тази фигурка е с ретро дизайн и е подходящ за колекционерски фигурки на животни, тя може да се превърне в чудесен подарък за близки и приятели. ♥ Висококачествен материал : Тази фигурка е изработена от полимерни материали, екологично чисти, без мирис и не са вредни за здравето.Това е многофункционално бижу за контейнер за съхранение.Той е изработен от висококачествен материал, издръжлив, практичен и лесно да се прекъсне.Подходящ за домашна и офис употреба.Красиви рисунки с животни могат да придадат на масата повече цвят и красота.Име на продукта : Органайзер за съхранение на бижута за монети Материал : смола Приложение : хол, спалня, антре и т. Занаят : ръчно рисувани ■ Топло забележка : ◆ Ние продаваме само кутия за съхранение, с изключение на други декорации.

Опции за продукта

Свързани продукти