.

.

Лилирующая география .Домакински Проста Регулируема Стойка за съхранение на обувките, коланите вериги за Тапочек, Пластмасова Скоба за гардероба (Черен) (Цвят: чер?

Лилирующая география .Домакински Проста Регулируема Стойка за съхранение на обувките, коланите вериги за Тапочек, Пластмасова Скоба

BGN 51.17

Наличност
На склад

Домакински Проста Регулируема Стойка за съхранение на обувките, коланите вериги за тапочек, Пластмасова Скоба за гардероба (черен) 1 Температурна устойчивост : 120 градуса. Ще ви помогне бързо да удвоят пространството за съхранение на обувки. Подходящ за малки помещения, общи спални, детски, шкафове, малки хора.Тук все още има достатъчно място за всяко място, където искате да поставите своите обувки. Един размер е подходящ за повечето стандартни размери за обувки.Домакински Проста Регулируема Стойка за съхранение на обувките, коланите вериги за тапочек, Пластмасова Скоба за гардероба (черен) 1. Температурна устойчивост : 120 градуса. Ще ви помогне бързо да удвоят пространството за съхранение на обувки. Подходящ за малки помещения, общи спални, детски, шкафове, малки хора.Тук все още има достатъчно място за всяко място, където искате да поставите своите обувки. Един размер е подходящ за повечето стандартни размери за обувки. Температурна устойчивост : 120 градуса 2. Ще ви помогне бързо да удвоят пространството за съхранение на обувки 3. Подходящ за малки помещения, общи спални, детски гардеробных, малки хора.Тук все още има достатъчно място за всяко място, където искате да поставите своите обувки. Един размер е подходящ за повечето стандартни размери за обувки. Сигурност и защита от пропускане, не е толкова лесно отвалиться. Многоцветен, красив и здрав. Долу има капаче, и обувки, не ще бъде лесно да се разсее.

Опции за продукта

Свързани продукти