.

.

CLISPEED 30 бр. Аксесоари за Дартс Аксесоари Черни Крила за Дартс, Спортни Принадлежности премахване на крайните Крила за Стреличките Листа за Дартс Магнитен Лист за Да?

CLISPEED 30 бр. Аксесоари за Дартс Аксесоари Черни Крила за Дартс, Спортни Принадлежности премахване на крайните Крила за Стреличките Листа

BGN 2.33

Наличност
На склад

АКСЕСОАРИ за ДАРТС за ДОМАШНИ любимци - Изработени от материал, предназначен за продължителна употребаИдеален аксесоар за възрастни, ангажирани в дартсом и приятен подарък за приятели и членове на семейството, които обичат дартс.Аксесоари за дартс - Те осигуряват по-добра стабилност на полета и баланс, полетът може да продължи по-дълго, отколкото традиционните хвостовое крило стрелички.Крила за дартс - добър дизайн с по-тънки обработката е много практичен за употреба.Спортни пособия - Красиво хвостовое крило за стреличките, за да може свободно да направи своите стрели със собствените си ръце и да получава допълнително удоволствие от работа със собствените си ръце.Списък на пакетите 30 x крылышек за стреличките за домашни любимци, Особености - Красиво крылышко за стреличките, за да може свободно да направи своите стрели с ръцете си, както ви харесва, и получава допълнително удоволствие от работа с крилца за стреличките със собствените си ръце. - Той осигурява по-добра стабилност на полета и баланс, полетът може да продължи по-дълго, отколкото традиционните аксесоари за дартс с хвостовым перушина. - Произведен от материал за продължителна употреба стреличка. - Деликатен подарък.Идеален аксесоар за практикуване на дартсом за възрастни и приятен подарък за приятели и членове на семейството, които обичат дартс. - Цвят : Черен, Спортни принадлежности. - Размер : Приблизително 3x3x0,2 виж - Материал : PET. - дизайн с фина обработка, много практичен за употреба.Описание на продукта Подаръчни аксесоари Нежен подарък.Крила за стреличките е Перфектният аксесоар за практикуване на дартсом за възрастни и приятен подарък за приятели и членове на семейството, които обичат дартс.Аксесоари за игра на дартс, Изработени от материал, предназначен за продължителна употреба.дизайн на аксесоари за стреличка е направена с глоба изработка, много практичен за употреба.

Опции за продукта

Свързани продукти