.

.

Скоби за капаци на аквариуми Универсални Скоби за Капаци на Аквариуми без Рамки Скоби без Рамки/стойка за Закрепване на Стъкло на капака на Аквариума/Скоби за аква?

Скоби за капаци на аквариуми Универсални Скоби за Капаци на Аквариуми без Рамки Скоби без Рамки/стойка за Закрепване на Стъкло

BGN 6.49

Наличност
На склад

скоба за капака на аквариума е изработен от висококачествен акрил, нетоксичен, аквариум скоби са трайни и не деформирующиеся, удобни и дълготрайна употребаПодходяща за стъкло или акрил аквариум с дебелина 8 мм без рамки (обърнете внимание на размера, подходящ за дебелина 8 мм). прозрачен l-образна скоба лесно се инсталира на вашия аквариумный резервоар.(1 * набор от щипки за капак на аквариума (6 бр)). работи с набор от екрани, готови екрани и собствените си екрани или капаци за аквариум. осигурява чисто рибено вид, задръжте екрана или капак по-долу /, изравнена с ръба на аквариума. скоба за капака на аквариума е изработен от висококачествен акрил, нетоксичен, аквариум скоби здрава и не се деформира, удобни и дълготрайна употреба.Подходяща за стъкло или акрил аквариум с дебелина 8 мм без рамки (обърнете внимание на размера, подходящ за дебелина 8 мм). прозрачен l-образна скоба лесно се инсталира на вашия аквариумный резервоар.(1 * комплект скоби за капаци на аквариума (6 бр)). работи с набор от екрани, готови екрани и собствените си екрани или капаци за аквариуми. осигурява чисто рибено вид, задръжте екрана или капак по-долу /, изравнена с ръба на аквариума.Комплект рамки за екрана.

Опции за продукта

Свързани продукти