.

.

100 м X 4 см Градиентный Мрамор Дизайн, Фолио За Дизайн на Ноктите, Етикети, Фолио за прехвърляне на Направи си Сам Пълна Тайна, Етикети, Очарователни Декорации За Мани?

100 м X 4 см Градиентный Мрамор Дизайн, Фолио За Дизайн на Ноктите, Етикети, Фолио за прехвърляне на Направи си Сам Пълна Тайна,

BGN 22.32

Наличност
На склад

Как да използвате : Подгответе ногтевое легло, като форма, отодвинув епидермиса и премахване на всички мастни частици. Нанесете основен слой и изчакайте, докато изсъхне. Нанесете лак за нокти, изчакайте, докато изсъхне. Нанесете лепило за фолио за нокти, отрежете парче алуминиево фолио (достатъчно големи за нокти), натиснете го към ноктите.Ноктите могат да се смесват фолио в различни цветове.Как да използвате : . Подгответе ногтевое легло, като форма, отодвинув епидермиса и премахване на всички мастни частици. Нанесете основен слой и изчакайте, докато изсъхне. Нанесете лак за нокти, изчакайте, докато изсъхне. Нанесете лепило за фолио за нокти, отрежете парче алуминиево фолио (достатъчно големи за нокти), натиснете го към ноктите.Ноктите могат да се смесват фолио в различни цветове.Опции : 100% чисто нов Количество : 1 ролка Фигура : както е показано на снимката Размер : 4 см * 100 m Съдържание на опаковката : 1 ролка фолио за нокти може да се използва за UV-лакиране на ноктите Фолио за нокти създава идеалното покритие "смесени метали" за всеки цвят лак.(Тъмен лак за нокти е най-добре) Фолио за нокти може да се отстрани лесно с помощта на течност за премахване на лака.

Опции за продукта

100% brand new:
Quantity:
1 roll
Pattern:
As the picture shows
Size:
4CM*100m
Package Contents:
1 roll Nail Foil:
Can be used for UV nails:
Nail Art Foils create the perfect mixed metals finish for any polish color.(Dark nail polish is better):
Nail Foil can be removed easily with nail polish remover :

Свързани продукти