.

.

Vogee 24 бр. Удължени режийни ноктите под формата на гроба на Балерина, свалящ дрехи, режийни ноктите, Супер Дълъг Art Маникюр, Пълно покритие, акрилни режийни нокти, уши ?

Vogee 24 бр. Удължени режийни ноктите под формата на гроба на Балерина, свалящ дрехи, режийни ноктите, Супер Дълъг Art Маникюр, Пълно

BGN 3.99

Наличност
На склад

Съдържание : Има 12 различни размера, които са подходящи за повечето пръстите, по 2 бр в размер, общо 24 броя фактури за нокти, 1 бр мини-пилочки и лист стикери за ноктиЛесно да се проследи и да изберете правилния размер за всеки пръст, в съответствие с размера на режийните нокти.Лесна употреба : можете да прекарате няколко минути маникюр у дома, вместо 1 час в салона за красота.Нанесете лепило или етикети на ноктите, поставете отгоре ноктите желания размер и внимателно се прилага натиск върху тях в продължение на няколко секунди.Трае минимум една седмица и може да се използва повторно.Причина : Можете да изберете друг стил на своите нокти в съответствие с партита, сватба, косплеем, костюмированным балом, летен плаж, всекидневния живот и така нататък.Ако ви харесва, можете да променят стила всеки ден.Материал : Нашите общи ноктите са изработени от висококачествена ABS-пластмаса, който е екологично чист, зелен материал.Не е токсичен и няма мирис.Още по-важно, това не причинява вреда на ноктите или на вашето тяло.Подарък : Тя трябва да бъде един прекрасен подарък за вашата съпруга, приятелка, майка, сестра или дъщеря на празници.И това е много хубаво, ако го правите за тях маникюр.Можете бързо да се почисти ноктите си по всяко време и на всяко място с помощта на нашата пилочки и самозалепваща се разделите. Ние ще следното съдържание : 24 x бр режийни върховете на ноктите (по 2 бр. на размера, 12 размери подходящи за повечето от отпечатъци) 1 x мини-пила 1 x случайна залепваща раздел 2. Как да използвате : Изберете правилния размер на режийни нокти за всеки пръст.Използвайте нашия безплатен пилочку за ноктите, внимателно да се полират ноктите и режийни нокти за по-добър баланс.Почистване на ноктите и съхранявайте ги в чистота и сухота.Нанесете лепило или стикер по ноктите, закрепете парче от корена на нокътя към предната част на ноктите и внимателно се прилага натиск върху тях в продължение на няколко секунди.Подпилите и придайте форма на новия си ноктите, ако това е необходимо, и готово. Случаи : Можете да изберете друг стил на своите нокти в съответствие с партита, сватба, косплеем, костюмированным балом, летен плаж, всекидневния живот и така нататък.

Опции за продукта

Свързани продукти