.

.

Монтиране на стойка за телевизор, Настолна поставка за телевизор със завъртане на 180 ° наляво и надясно, Поставка за вашия десктоп на телевизора е Подходяща за теле?

Монтиране на стойка за телевизор, Настолна поставка за телевизор със завъртане на 180 ° наляво и надясно, Поставка за вашия десктоп на телевизора

BGN 20.70

Наличност
На склад

Съвместимост-Шкаф за телевизор, подходящ за повечето телевизори с диагонал 13-32 инча, максимално натоварване 8 кг, разстояние между дупките в рамките на 100 * 100 мм, регулируеми по височина, превключване на екрана на 360 ° хоризонтално и вертикално, което е лесно приложим към различните мониторамЛЕСЕН ЗА РАБОТА - това изключва пробиване, измерване и търсене на скрити пирони, оставяйки грозни дупки в стената.Просто инсталирайте стойка и телевизор и поставете го в камерата на телевизора. Здрава поставка - е десктоп основа за телевизор държи здраво 8 кг и не опрокинется и няма да падне.Здрава конструкция от неръждаема стомана осигурява по-голяма безопасност.Пълномаслено основа с висока стабилност.УНИКАЛЕН ДИЗАЙН - Настолна поставка за монитор, предназначени за повдигане на монитора, за да получите най-добър ъгъл на виждане, спомага за подобряване на положение на врата и гърба при продължителна работа.СТАБИЛНО И сигурно - Общ корпус не заема толкова много място на бюрото, благодарение на добре сконструированной стомана багажник, метална база, добре спроектированному хардуера, той ще устои на изпитанието на времето и ще осигури надеждна поддръжка на телевизора. СЪВМЕСТИМОСТ-Шкаф за телевизор, подходящ за повечето телевизори с диагонал 13-32 инча, максимално натоварване 8 кг, разстояние между дупките в рамките на 100 * 100 мм, регулируеми по височина, превключване на екрана на 360 ° хоризонтално и вертикално, което е лесно приложим към различните мониторам.ЛЕСЕН ЗА РАБОТА - това изключва пробиване, измерване и търсене на скрити пирони, оставяйки грозни дупки в стената.Просто инсталирайте стойка и телевизор и поставете го в камерата на телевизора. Здрава поставка - е десктоп основа за телевизор държи здраво 8 кг и не опрокинется и няма да падне.Здрава конструкция от неръждаема стомана осигурява по-голяма безопасност.Пълномаслено основа с висока стабилност.УНИКАЛЕН ДИЗАЙН - Настолна поставка за монитор, предназначени за повдигане на монитора, за да получите най-добър ъгъл на виждане, спомага за подобряване на положение на врата и гърба при продължителна работа.СТАБИЛНО И СИГУРНО - Общ корпус не заема толкова много място на бюрото, благодарение на добре сконструированной стомана багажник, метална база, добре спроектированному хардуера той ще устои на изпитанието на времето и ще осигури стабилна опора телевизията. ★★ Приложимо определяне на space TV - това е решение за вашия ограниченото място на стената.Идеални за барове, заведения за хранене, фитнес центрове, хранителни магазини, стоматологични и медицински процедури, домашно оборудване и много други! ★★ Съвместимостта на Тази конзола за телевизор премиум-клас е подходящ за повечето телевизори, притежава висока носеща способност.

Опции за продукта

Dimensions:
as shown
Material:
Aluminum alloy + cold rolled steel
Scope of application:
13-32 inch TV
Color:
Black
Single screen load:
8kg
Rotate left and right:
180°
Pitch angle adjustment:
45°
Whether to switch between horizontal and vertical screens:
Yes
Can the height be adjusted:
Yes
Installation method:
Desktop use
Adapted hole distance:
Within 100*100mm
Scope of application:
office, living room, balcony, dining room, kitchen
Package Includes:
1 x TV Mount :
1 x User Manual:
1 x Mounting Hardware Kit:
Our products are 100% guaranteed, if you have any questions about the monitor stand, please feel free to contact us. If there is a problem with the monitor stand, we will reissue a new replacement immediately. We will solve the problem within 24 hours.:
Reminder:
1. This product is manual measurement, there is an error of 2-3cm, please refer to the actual object received
2. This product only includes TV Ceiling Mount and its accessories :

Свързани продукти