.

.

Висулки-верига с Побрякушками за украса на обувки, Луксозни Кристали, Скъпа Диамантена Мечка, Цветето на Любовта, Пеперуда, Crown, Трендови Дизайнерски Бижута, Аксесо?

Висулки-верига с Побрякушками за украса на обувки, Луксозни Кристали, Скъпа Диамантена Мечка, Цветето на Любовта, Пеперуда, Crown, Трендови

BGN 12.02

Наличност
На склад

?Съвместимост : Тези висулки-дрънкулката са идеални както за децата, така и за възрастни сабо и сандали, давайки си обувки нотка на уникалност ? Съдържание на кутията : В комплекта са включени 17 броя шармов различен стил (мече, цвете, пеперуда, любов, crown, парфюм, полукръг) с 2 искрящи на веригата (както е показано на снимката), което ви предоставя множество възможности блестящи шармов за творческа изява.Това също е чудесен подарък за семейството и приятелите. ? Лекотата на поставяне и отнемане на : Инсталиране на ключодържатели не изисква усилия, просто поставете ги в дупката за обувки, под ъгъл от 45 градуса.Свали ключодържател толкова просто, леко натиснете в долната част на пръст. ? Издръжлив и лесен : Изработен е от висококачествен метален материал и страз.Като страстни любители на обувките, ние много се грижим за качеството на нашите продукти, тези ключодържатели са удобни, трайни и тяхното не е лесно отвалить или почивка. ?Грижа за клиента : Като любителите на обувки и защитниците на културата, ние продължаваме да се развиват нови стилни дрънкулки за декорация на обувки.Ако имате някакви притеснения, не се колебайте да се свържете с нас.Те са много добре направени и с много детайли, че ще изведе обичайното обувки на ново ниво.Можете да получите много комплименти, където и да отидеш.

Опции за продукта

Свързани продукти