.

.

Съдове за пържене в тиган FEER Professional Master От неръждаема стомана, Безопасна за фурната, Без антипригарного покритие (Размер: 26 см)

Съдове за пържене в тиган FEER Professional Master От неръждаема стомана, Безопасна за фурната, Без антипригарного покритие

BGN 3.33

Наличност
На склад

★ Дъното на тигана, плоски, дъното на тигана, гъст и фин, теплопередача по-единни, а броят на сажди ефективно намалява ★ Composite дъното на тигана по-енергоспестяващи, дъното на тиган от неръждаема стомана икономия на енергия composite, теплопроводное магнитно, индукционная печка универсална. ★ увеличете форма на 6,5 см, обжаривайте съставки, като се разбърква, не се притеснявайте за това, че те разольются. ★ ребра с дебелина 5.5 мм, трайни и недеформируемые, дръжката е в непрекъсната форма, инкрустирована бакелитовой дръжка, лесно я губят. ★ технология на ламарина антипригарного покритие, автоматично незалепващо покритие, высокотемпературное обжаривание, не е толкова лесно обжаривается, хранителни часовници запазват прототип и оригиналност flavor.Name : Сковородаматериал : алуминиева сплавособенности : без парите, с незалепващо покритие Тип на капака : без капачки Приложимо обект : газова печка, индукционная печка универсална Начин на приложение : Продуктът се измерва ръчно, грешка е малка.Моля, запознайте се с действителния размер. Снимка е направена, когато естествената светлина, тъй като има малка разлика в цвета между устройството и езика, моля, приемете, че се дължи на различни методи на измерване може да бъде отклонение от 1-2 виж.

Опции за продукта

Свързани продукти