.

.

Държач за мобилен телефон с Гъши Врата за легла, Гъвкаво Мързелив Определяне на ръка, регулиращи се на 360 Градуса Скоба за Мобилен Телефон, Скоба, Настолна Поставка ?

Държач за мобилен телефон с Гъши Врата за легла, Гъвкаво Мързелив Определяне на ръка, регулиращи се на 360 Градуса Скоба за Мобилен

BGN 11.39

Наличност
На склад

【Универсална съвместимост】 Гъвкав държач за телефон на бюрото е идеално подходяща за всички мобилни телефони с диагонал 3,5-6,5 инчаСъвместим с i Phone 12 Mini, 12 Pro Max, 11 Pro, Pro Max, i Phone XS, i Phone XS Max, i Phone XR, i Phone X 8 8 plus 7 7 plus 6 6 plus 6s 6s plus, Pixel Google, Nexus, Samsung Galaxy S20 S9 S10 S8 S6 S7, HUAWEI и други смартфони, дори с пластмасова калъф. 【Регулиране на 360 ° позволява да държите телефона на подходящо разстояние от очите, вече не е необходимо постоянно дърпа врата, за да се гледат на екран, което помага за намаляване на напрежението на врата и сгорбленность на гърба. 【Супер гъвкав и издръжлив】 Титуляр за телефон Gooseneck bed оборудван с подобрени група от здрава алуминиева сплав с дебелина 1,2 см (други 1 см), която е по-твърда от обичайните поставка за мобилни телефони, представени на пазара, може да защитите своя смартфон от падане или преместване. гъвкав дизайн скоба дължина 80 см осигурява устойчивост и позволява лесно завъртане на поставка за i Phone, което ви позволява лесно да регулира ъгъла на наклон и височина с помощта на усукване и огъване на скоба. 【Надежден стяга и стабилна основа】 Скоба-държач с предпазни противоскользящими гумени облицовки от двете страни може сигурно да задържи на вашия телефон и да предотврати падането му, което ви гарантира максимална подкрепа.Мини гумени облицовки на база увеличаване на силата на захващане, правят спънки на вашия телефон са по-устойчиви и не се надраскат повърхността на мебелите. 【Лесна за захващане позволява да държите телефона на подходящо разстояние от очите, вече не е необходимо постоянно дърпа врата, за да се гледат на екран, което помага за намаляване на напрежението на врата и сгорбленность на гърба. 【Супер гъвкав и издръжлив】 Титуляр за телефон Gooseneck bed оборудван с подобрени група от здрава алуминиева сплав с дебелина 1,2 см (други 1 см), която е по-твърда от обичайните поставка за мобилни телефони, представени на пазара, може да защитите своя смартфон от падане или преместване.

Опции за продукта

Свързани продукти