.

.

Седалка за тоалетна от смола WDBBY, Универсална Резьбовая Капак за Тоалетна, U-образен капак за тоалетна с утолщением забавяне (цветен)

Седалка за тоалетна от смола WDBBY, Универсална Резьбовая Капак за Тоалетна, U-образен капак за тоалетна с утолщением забавяне (цветен)

BGN 0.33

Наличност
На склад

★ материали : Това е седалка за тоалетна изработено от устойчив материал, който е екологично чист и има дълъг срок на служба ★ Обикновено почистване : хонорар панта, един бутон ви позволява лесно да се свали седалката, за бързо и цялостно почистване. ★ Лекотата на монтажа : благодарение на наличието на всички крепежни аксесоари fix е столче за тоалетната чиния лесно се монтира. ★ Тапицирана седалка за тоалетна : леко бавно планина, практично и трайно тапицирана седалка за тоалетна за свеждане до минимум на шум и смущения. ★ Ергономичен дизайн : гладки ръбове, липса на заплахи за сигурността.Правилния размер, гладка форма и ергономичен дизайн.Модерен елегантен капак за тоалетна от катран в европейски стил, изцяло изработени от прозрачна карбамидоформальдегидной смола, всичко на ръка, за създаване, почистване и опазване на околната среда. Размер : 36*43-46 виж Начин на инсталация : извадете аксесоари.Гайка закотвени в пазу.Настройте позицията на плъзгаща гайка.Поставете на седалката на тоалетната чиния.Поставете уплътнението, за да затегнете гайката.Комплектът включва : 1 x Калъф за седалката на тоалетната чиния.

Опции за продукта

Свързани продукти