.

.

Скъпа спа-дамски Превръзка на главата за измиване на лицето, Кавайная Превръзка на главата за грим, Вечерни Меки Маски за Коса, Подарък за Момичета (Розов)

Скъпа спа-дамски Превръзка на главата за измиване на лицето, Кавайная Превръзка на главата за грим, Вечерни Меки Маски за Коса, Подарък за

BGN 26.95

Наличност
На склад

【Висококачествени материали】 Тези превръзки за пране, изработени от плюшено материалСупер меки и здрави за използване и лесен за носене, не линяя и не травмируя кожата.Може да се пере превръзка за лице много пъти, без да се притеснявате, че тя ще загуби своята форма и цвят. 【Предпоставка включва】 1 бр. превръзка от неопрен за пране, 2 бр. гривни за пране.Красиви аксесоари за всеки ден, прекрасни и уникални. 【Един размер】 Превръзка от неопрен за грим е добра разтегливост, може да се простря до 12 инча, лесно адаптиране към престъпление по размера на главата. 【КАК да се НАСЛАДИТЕ на】 Облечете, средата чрез продажби, след средата на предната част на короната, за всички косми не пречат, а ушите са били на върха, е много просто. 【Широко приложение】 Превръзка за измиване на лицето могат да се използват в ежедневието, за връчване на наградите, възпоменателни тържества, фестивали, партита по повод рождения ден, пътуване и т. също така може да се използва като идеален подарък за жени. превръзка от неопрен за измиване и 2 бр. гривни за пране за женщиНспецификация : 1Материал : мек коралов флисдизайн : в стила на kawai Широко приложение : Превръзки за пране са предназначени не само за измиване на лицето, къпане, за нанасяне на / отстраняване на грим, нанасяне на маска или посещение на спа центъра, но също така могат да се използват при занимания със спорт, йога, пътуване, четене, гледане на телевизия или дори за създаването на привлекателен образ, за ежедневието; Те са гъвкави и еластични и са подходящи за повечето хора!Обслужване на клиенти : Ако не сте доволни от нашите брелоками за нокти под формата на кръст, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще решим проблема в рамките на 24 часа.

Опции за продукта

Свързани продукти