.

.

COOLDEER Love Cat Сини Памучни Кърпи Кърпи за ръце 30 x 15 Инча, Гъба с Мультяшными Животни, Супер Меки и Абсорбиращи Леки Хавлиени Кърпи от Полиестер за Домашна Баня, Фитнес з?

COOLDEER Love Cat Сини Памучни Кърпи Кърпи за ръце 30 x 15 Инча, Гъба с Мультяшными Животни, Супер Меки и Абсорбиращи Леки Хавлиени

BGN 7.59

Наличност
На склад

Полиестер и ПамукПолиестер и памук. 【Размер на изделия】 : 30 "Lx15" W В разложенном формата.Меки и пухкави кърпи за миене на съдове позволяват да се насладите на безпроблемно почистване, без никакъв дискомфорт за вашата кожа. Те са идеални за ежедневна употреба като кърпи за лице, кърпи за ръце, превръзки за пот, детски чаршафи, кърпи за съдове, спортни кърпи, спа центрове-хавлии, хавлиени кърпи и кухненски кърпи. 【Високо качество】 : Кърпи за баня COOLDEER, изработени от 80% полиестер + 20% памук влакна.Мек и приятен за кожата.Произведени с помощта на нетоксични водоразтворими бои, безопасно за вас и вашето семейство. 【Подходящ случай】 : Това е мека кърпа за ръце отлично подходящ за всякакви поводи, като например баня, басейн, къща, кухня, баня, хотел, фитнес, плуване, спа, той е подходящ за момчета, момичета, мъже, жени, съпруг, съпруга, дядо, баба и така нататък. 【КАТО подаръци】 : Гъба от мек и пухкав материал, лека, дишаща, впитывающая пот и освежаваща.Не избледняват, не бархатистая, мека, приятна за кожата и удобно переноске.Това е персонализиран подарък за вашия партньор в живота, за сватба, годишнина, Коледа, Свети Валентин или дори студентски подарък. 【Лесно грижа】 : Препоръчва се да се мие преди да се използва, машинно пране без износване, излизане или за загуба на ворсинок на вода-ниска температура и сверхбыстрое изсушаване.Да Не се избелва, да не гали, не се отдава на химическо чистене.След първото измиване те стават все става по-сложен и по-мека и красива распушаются. Размер : 30 х 15" инча (76,2 x 38,1 см).Материал : полиестер (набивная повърхност) + чист памук.Трайни обработени ръбове за предотвратяване на разнищване.Сверхпоглощающий, лек материал най-високо качество.Достатъчно мек, за да не се предизвика възпаление, но е достатъчно здраво за правилното беля.Машинно пране с минимален размер на власинките или раздробяване.Мека кърпа за ръце COOLDEER е идеална за всякакви случаи, като : Баня, басейн, къща, кухня, баня с тоалетна, хотел, фитнес зала, басейн и спа.Той е подходящ за момчета, момичета, мъже, жени, съпруг, съпруга, дядо, баба и така нататък.

Опции за продукта

Свързани продукти