.

.

15 Бр. Обратно колелото на екструдер Детайли за 3D Принтер, който има 36 на Зъбите на Зъбни колела Скоростна Екструдер от Неръждаема Стомана, Съвместим с CR-10, CR-10S, S4, S5, Н?

15 Бр. Обратно колелото на екструдер Детайли за 3D Принтер, който има 36 на Зъбите на Зъбни колела Скоростна Екструдер от Неръждаема

BGN 6.35

Наличност
На склад

Достатъчно съдържание : в тази опаковка съдържа 15 парчета джанти екструдер в опаковка, достатъчно на брой, за да отговарят на различни нужди и замянаПроверете размери : размери на всяка предавки с 36 зъби-около 11 x 11 mm / 0,43 x 0,43 инча (Д x Ш), вътрешния диаметър е прибл. 5 мм/0,2 инча, 36 зъбите, е подходящ за повечето стандартни 3 D-принтери; Моля проверете дали размера е подходящ за вашите нужди, преди да купите.Практическа функция : нашите подробности за 3 D-принтер може да замени излезлите от строя части и подобряване на ефективността на работа на вашия принтер, увеличаване на производителността и надеждността на вашите 3 D принтери.Добра носеща способност : тези задвижващи зъбни колела с 36 зъби са изработени от качествена неръждаема стомана, не са податливи на корозия, издръжливи и стабилни в употреба, притежават добра носеща способност, което позволява да се повиши ефективността на работа на вашия принтер.Широка съвместимост : нашите джанти екструдер от неръждаема стомана са лесни за инсталиране, съвместима с CR-10, CR-10 S, S4, S5, На 3, На 3 Pro и повечето 3 D принтери.

Опции за продукта

Свързани продукти