.

.

Cabilock 1бр теле скоростна тъкан ролка тоалетна хартия притежателя поставка кола плат струва колата плат капачка на капака на колата тъкан скоростна Тенис на притежа?

Cabilock 1бр теле скоростна тъкан ролка тоалетна хартия притежателя поставка кола плат струва колата плат капачка на капака на колата

BGN 21.92

Наличност
На склад

Abs КАПАК КУТИИ ЗА САЛФЕТКИ за БАНЯ - се Отличава с компактен размер, не заема твърде много място.КАПАЦИ ЗА КУТИИ с КЪРПИЧКИ - Те са произведени от висококачествен материал, който е удобен и практичен за по-дълга употреба.КУТИЯ за да се РАЗДАДАТ САЛФЕТКИ - изящна изработка осигурява практичност и дълготрайност.ХУБАВА КУТИЯ за салфетки - Държач за кърпички направени от материал, който издържа на продължителна употреба.Държач за ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ - идеален за използване в дома, в офиса и общежитието.КАПАК кутии за салфетки за баня - Различно компактни размери, без да заема твърде много място.КАПАЦИ ЗА КУТИИ с КЪРПИЧКИ - Те са произведени от висококачествен материал, който е удобен и практичен за по-дълга употреба.КУТИЯ за да се РАЗДАДАТ САЛФЕТКИ - изящна изработка осигурява практичност и дълготрайност.ХУБАВА КУТИЯ за салфетки - Държач за кърпички направени от материал, който издържа на продължителна употреба.ДЪРЖАЧ за ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ - идеален за използване в дома, в офиса и общежитието.Осъществяване на списък 1 x кутия за салфетки Характеристики - Размер : около 18,5x15x14 см / 7,27 X5,89 X5 кутия. - Материал : настолна поставка от ABS-пластмаса -Тя идва с дизайн във формата на мультяшного теле, който допринася малко забавление в живота си държач за тоалетна хартия. -Идеален за използване в дома, в офиса и общежитието Cartoony диспенсер за хартиени кърпички. скъпа кутия за салфетки-изящна изработка осигурява практичност и дълготрайност мультяшного на притежателя за салфетки. - Той е изработен от висококачествен материал, който е траен и практично за по-дълга употреба. - Се отличава с компактен размер, не заема твърде много място в держателе кутии за салфетки.Описание на продукта Удобен държач за кърпички, идеален за домашно съхранение на хартиени кърпички.държач за кърпички Ако търсите практичен държач за кърпички, трябва да се обърне внимание на този продукт.Кутия за съхранение на салфетки, Изработени от висококачествен материал, трябва да отговарят на вашите нужди.

Опции за продукта

Свързани продукти