.

.

Модни умни часовници, Актуализирана на екрана 1,44 инча, Мултифункционални Водоустойчиви часовници за сън и Фитнес, Съвместими часовници за iOS и Android (син)

Модни умни часовници, Актуализирана на екрана 1,44 инча, Мултифункционални Водоустойчиви часовници за сън и Фитнес, Съвместими часовници

BGN 8.92

Наличност
На склад

✅【Точни данни монитор】 Благодарение на подобрени датчикам часовник може да се определи честотата на сърдечната честота и ???????? запис на данни в съответното приложение, което ще ви помогне по-добре да се следят промените в тялото си ✅【Няколко спортни режими】Тези часове са подобни на ръчни часовници, които могат да наблюдават спортни нея, точно очаква на всяка стъпка и повишаване на китката за гледане на спорт на данни, като стъпки, калории, разстояние и т. ✅【Водоустойчив : Играйте щастливо】Гривна притежават силна водоотблъскваща функция.Не е нужно да се свали гривна, за да си измиеш ръцете, да попаднат под дъжд, плуване и т., Можете да го носите с увереност. ✅【Режим на цял екран и изключителна тапети】 Лесно переключайте вашия външен вид с едно на друго с помощта на най-новата колекция от скали, също така можете да персонализирате циферблат и да създадете свой стил.На цял екран touch предоставя най-добрите интерактивно преживяване, като предлага бърз достъп до данните на тренировка. ✅【Идеалният личен партньор】 поддържайте връзка с помощта на уведомления по телефона, текстови съобщения и други приложения, както и удобни инструменти, като таймери, хронометри, разпознаване на китката, търсене телефони, снимане с дистанционно управление, интелигентна функция на загуба на време, напомняния за седнало начина на живот и показване на времето. ✅【Точни данни монитор】 Благодарение на подобрени датчикам часовник може да се определи честотата на сърдечната честота и ???????? запис на данни в съответното приложение, което ще ви помогне по-добре да се следят промените в тялото си. ✅【Няколко спортни режими】Тези часове са подобни на ръчни часовници, които могат да наблюдават спортни нея, точно очаква на всяка стъпка и повишаване на китката за гледане на спорт на данни, като стъпки, калории, разстояние и т. ✅【Водоустойчив : Играйте щастливо】Гривна притежават силна водоотблъскваща функция.Не е нужно да се свали гривна, за да си измиеш ръцете, да попаднат под дъжд, плуване и т., Можете да го носите с увереност. ✅【Режим на цял екран и изключителна тапети】 Лесно переключайте вашия външен вид с едно на друго с помощта на най-новата колекция от скали, също така можете да персонализирате циферблат и да създадете свой стил.На цял екран touch предоставя най-добрите интерактивно преживяване, като предлага бърз достъп до данните на тренировка.

Опции за продукта

Свързани продукти