.

.

Детски калъф SIMPLEWAY за Walmart Onn 10.1 инча 2020 година на Издаване Модел: 100011886, калъф Onn 10,1 2020 Лек Удароустойчив Здрав Сгъваем Детски калъф с сгъваща се дръжка за Walmart Onn 10,1 2-р?

Детски калъф SIMPLEWAY за Walmart Onn 10.1 инча 2020 година на Издаване Модел: 100011886, калъф Onn 10,1 2020 Лек Удароустойчив Здрав

BGN 10.13

Наличност
На склад

Без вградена защитно фолио за екрана (за по-добра защита на таблета, ви препоръчваме да закупите допълнително защитно фолио за екрана Ако сте получили калъф, който не е подходящ за вашия таблет, надявам се, можете да ни изпратите електронно писмо и да решите проблема заедно. качествен продукт в рамките на своя обсег.Е насочена към Иновациите и качеството.Удобна за деца от материал EVA.Предмети от първа необходимост за дома или за пътуване.Преносим с дръжка и удобен задържане.Точно отваряне на дупки.Изработен от материал EVA : лек, удароустойчив, безопасен и нетоксичен.Устойчива на плъзгане дръжка за носене : на децата е много удобен за носене.Тя е проектирана с голяма дръжка, лесно заснемане / задържа, идеален за използване на малко дете, удобни за носене със себе си.Дръжката е устойчива на плъзгане, в този джоба дори и малко дете може надеждно задържане на таблет.Лесен достъп до всички бутони, колонки, камери и датчикам се извършва чрез точно издълбани дупки, всички пристанища са там, където трябва да бъдат.Foldout калъф-поставка може да се трансформира в дръжката за удобство на използване и носене от училище у дома.Изправено Положение : режим на гледане на видео / легнало Положение : режим на набиране на текст от клавиатурата.Ефективно предпазва i Pad от повреди при падането, натъртвания и сотрясениях, а неговите превъзходни показатели за безопасност удължават срока на експлоатация на i Pad. ✦【Съвместимост】 - Специално разработен за Walmart Onn 10,1"2-ро поколение 2020 г. съобщение (модел : 100011886), не е подходяща за Galaxy Tab всякакви други устройства.Моля, въведете модела на вашия таблет, преди да купите. ✦【Висококачествени материали】 - Калъф за таблет от EVA притежава висока якост на амортизация и ударопрочными нови екологично чисти вспененными материали, които издържат на голямо износване и осигуряват надеждна защита от удари.Ultralight и здрав защитен материал не представлява опасност, много подходящ за деца и възрастни. ✦【Най-добрата защита на екрана】 - на Ръба на своята практика за таблет е по-горе на екрана на таблета.Четирите ъгъла на таблета опаковани, че ще осигури важна допълнителна защита при случайно падане или порезе защитен своята практика. ✦【Сгъваема дръжка】 -Калъф-поставка-трансформатор може да се трансформира в дръжката за удобство на използване и носене от училище у дома.Също така може да се сгъва обратно в поставка за хоризонтален преглед или набиране на текст. ✦【Няколко ангели】 - Стабилна и сигурна стойка може да се регулира за да се осигури научна и удобен за хоризонтален или вертикален ъгъл на гледане.

Опции за продукта

Свързани продукти