.

.

Акрилни Притежател на оръжие за сладолед с 6 дупки, Заливка за сладолед, Скоба за сладолед, Поставка за оръжие за крема (Цвят: прозрачен размер: един размер)

Акрилни Притежател на оръжие за сладолед с 6 дупки, Заливка за сладолед, Скоба за сладолед, Поставка за оръжие за крема (Цвят:

BGN 38.38

Наличност
На склад

Нашата витрина под формата на оръжие за сладолед, ще ви осигури най-добрия атрактивен начин за демонстриране на сладолед и всякакви други предложения за парти или ежедневна десерте идеален за съхранение и изнасяне на партита.Идеален за приготвяне на сладолед, торти, сладкиши и ястия на шведска маса.Общо побира 6 порции сладолед.Подходящ за сватби, партита, си официална вечер, абитуриентски, декорации и т. ВНИМАТЕЛНО СЕРВИРУЙТЕ рога - да рожковое трапези още никога не е било толкова лесно с нашите държач за оръжие сладолед. нашата поставка за десерти ефектно изглежда на рецепцията десерти, вашите гости ще бъдат очаровани от нейния вид.Характеристики : Идеално за съхранение и изнасяне за трети страни на партито.Идеален за приготвяне на сладолед, торти, сладкиши и ястия на шведска маса.Може да се използва като поставка за сладолед, суши на коледа или на сватбени празненства.Подходящ за сватби, партита, бала, бала, декорация и т. Параметри : Материал : акрил Цвят : прозрачен най-великия : 15,5 см / 6,1 инча по-ниско подреждане : 12,4 см /4,8 инча Височина : 10 см / 4 инча Дебелина : прибл. Диаметър 4 мм / 0,15 инча : прибл. 3 см/1,18 инча Забележка : светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж Повод : идеални за пикник, летен лагер, парти по случай рожден ден, сватба, коледно парти, душата на дете, булчински душ, концесията на стойки или други случаи.

Опции за продукта

Material:
Acrylic
Colour:
Transparent
Top Tier:
15.5cm / 6.1 inch
Bottom tier:
12.4cm / 4.8 inch
Height:
10cm / 4 inch
Thickness:
Approx. 4mm / 0.15 inch
Diameter:
Approx. 3cm / 1.18 inch
Note:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. :
The measurement allowed error is +/- 1-3cm.:
OCCASION:
Perfect for picnic, summer camp, birthday party, wedding party, Christmas party, baby shower, bridal shower, concession stands, or any occasions.

Свързани продукти