.

.

STOBOK 2 бр. Хартиена Скрепка Портмоне със Снимки, за Мъже, Мъжки Тънък портфейл, Изчистен Чантата си, Ученически Кламери, Малки Кламери, Държач за хартия, Мини Кламери, ?

STOBOK 2 бр. Хартиена Скрепка Портмоне със Снимки, за Мъже, Мъжки Тънък портфейл, Изчистен Чантата си, Ученически Кламери, Малки

BGN 3.33

Наличност
На склад

Тънки портфейли за жени : Изработени от трайни материали от неръждаема стомана имат по-дълъг животСкоба за водене на бележки : скрепляйте бележки, разписки, рецепти, купони за вашите покупки.Те са организиране инструмент навсякъде, където се извършва документи (документи).Скоба за хартия от неръждаема стомана : Скоби за закрепване на хартия, за да се файлове са удобни за инсталиране и демонтирането, както и удобни за използване.Метална скоба за файлове : Тези клипове могат да се използват за показване на картички или снимки, подходящи за дома, училището, офиса.Скоба за закрепване книга : Висока якост и трудна деформация.Изящна изработка и добра текстура осигуряват практичност.Тънки портфейли за жени : Изработени от трайни материали от неръждаема стомана имат по-дълъг живот.Скоба за водене на бележки : скрепляйте бележки, разписки, рецепти, купони за вашите покупки.Те са организиране инструмент навсякъде, където се извършва документи (документи).Скоба за хартия от неръждаема стомана : Скоби за закрепване на хартия, за да се файлове са удобни за инсталиране и демонтирането, както и удобни за използване.Метална скоба за файлове : Тези клипове могат да се използват за показване на картички или снимки, подходящи за дома, училището, офиса.Скоба за закрепване книга : Висока якост и трудна деформация.Изящна изработка и добра текстура осигуряват практичност.Пратката включва 2 x кламер за хартия Характеристики -Материал : Офис скрепка за хартия от неръждаема стомана. -Цвят : Сребрист кламери за подвързване на хартия. -Размер : Около 6.08 инча кламери за чекове. -Те могат да бъдат не само в офиса, но и в училище, многофункционални и удобни, здрави скрепка за ценни книжа. -Те са много практични в ежедневието ни на живот и работа.Луксозна изработка на производство гарантира тяхната популярност и практичност творчески скрепкам за хартия. -Декоративна скрепка за хартия е удобен за монтаж и демонтаж, както и удобен за използване на офис консумативи.

Опции за продукта

Свързани продукти