.

.

Mobestech Сватбен Декор 9 бр. Геометрични Минималистичные Щипки за Коса, Щипки за коса, Скоба за коса, Аксесоари за коса от Крокодилска кожа, за жени, Момичета, за Стайлин?

Mobestech Сватбен Декор 9 бр. Геометрични Минималистичные Щипки за Коса, Щипки за коса, Скоба за коса, Аксесоари за коса от

BGN 5.06

Наличност
На склад

- Може да се използва за различни поводи като срещи, партита, кабинет, сватба, пътуване и т - Нашите модни шнола за коса - чудесен подарък за семейството, приятелите, приятелките и всички, които обичаш. - Елегантен дизайн придава на тази заколке за косата уникален чар, който може да се комбинира с различни прически и нарядами. - Здрава простата козината лесно се отваря и затваря, за да здраво, за да запази и декориране на вашата коса. - Елегантен и стилен, изработка на вас изискана и уникална.Подходящ за дълга коса, къса коса, права коса и къдрава коса.Описание Луксозна изработка изработка и съвестно внимание към всеки детайл, придават луксозен, атрактивен и елегантен външен вид. малък размер и не доведе дискомфорт при чорап. също така лесно пренасяне и съхранение.Можете да носи една или няколко заколок колкото е необходимо, което ще ви позволи да създадете своя прическа.Много на мода за момичета и жени на празници или други фестивали.Характеристики Материал : Цинк, сплави.- Размер : около 7,50 X3,50 X0,50 см/ 2,95 X1,38 X0,20 инча.- Може да се използва за различни поводи като срещи, партита, кабинет, сватба, пътуване и т. - Нашите модни шнола за коса - чудесен подарък за семейството, приятелите, приятелките и всички, които обичате.- Елегантен дизайн придава на тази заколке за косата уникален чар, който може да се комбинира с различни прически и нарядами.- Здрава простата козината лесно се отваря и затваря, за да здраво, за да запази и декориране на вашата коса.- Елегантен и стилен, изработка на вас изискана и уникална.Подходящ за дълга коса, къса коса, права коса и къдрава коса.Пратката включва 9 х заколок за коса.

Опции за продукта

Свързани продукти