.

.

Гимнастически Постелки, Подложка за Акробатика, Въздушен Мат, Надуваем Тренировъчен Подложка с Дебелина 4 инча и С Чанта За Носене на ръка, Електрическа Помпа За До?

Гимнастически Постелки, Подложка за Акробатика, Въздушен Мат, Надуваем Тренировъчен Подложка с Дебелина 4 инча и С Чанта За Носене

BGN 67.13

Наличност
На склад

【Висококачествени МАТЕРИАЛИ】 Материал гимнастика постелки за акробатика е висококачествен PVC брезент, притежаващ най-добрата воздухонепроницаемостью и издръжливост, тъй като армирующим материал са всички шевовеТова е изключително безопасно, когато се използва, защото този кувыркающийся мат не тече и няма мирис, тъй като е изработена от висококачествен материал. 【ЧУДЕСЕН инструмент за тренировки】 Нашата кувырковая писта за тренировки по гимнастика със здрава опора осигурява безопасност и сигурност за всички начинаещи ниво или млада гимнастки, която изучава начина и развивающей квалифицирани гимнастически и акробатични движения като ходене, предни и задни пружини за ръцете, скачане, премятания и канап. 【Практичен дизайн】 На 2 остриета гимнастически подложка за акробатика има велкро, което е много добре играе ролята на връзка, удлиняющего писта, в средата с цвета на централната линия за един спортист, за да се направи ръководство за защита на ролята.Надуваема подложка за въздушна гимнастика с 4 дръжки за носене около за улесняване на движението. 【Безопасен и водоустойчив】 : В сравнение с други поролоновыми подови изтривалки на разположение, фитнес въздушен мат може да се удължи време на употреба, намаляване на риска от травми и да се увеличи честотата на повторения.Нашият фитнес килимче за йога, достатъчно мек, за да можете да скачат по-високо и безопасно земя. 100% водоустойчив материал ви позволява да използвате нашия фитнес подложка за практикуване на водни спортове или за по-голямо удоволствие!. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 Нашия подложка за акробатика идва с безплатен електрическа помпа.За това, за да увеличат или отнесена фитнес мат, ще отнеме не повече от 1 минута.Липсата на шум по време на тренировка.След надувания гимнастически постелки за упражнения ще запази налягане в продължение на няколко дни.Надуваем валяк лесно да се пренася навсякъде след сдувания.Нашият въздушен мат позволява на спортистите от различни нива да го използват за тренировки или състезания.

Опции за продукта

Свързани продукти