.

.

Дърво Гнездо Поставка за Коледно Основата на 3 метра височина 4 фута и 4,4 Метра Плотове Жива Малка Коледна Елха Мини Коледно Дърво за употреба за Коледно Украшение н?

Дърво Гнездо Поставка за Коледно Основата на 3 метра височина 4 фута и 4,4 Метра Плотове Жива Малка Коледна Елха Мини Коледно Дърво за употреба

BGN 2.00

Наличност
На склад

【Използвайте своята поставка за коледно през цялата година】 Разбира се, това не означава, че можете да залагате на живо коледна елха за 365 дни, тъй като нашия слънчев титуляр за коледната елха може да се използва като красив пролетен саксия през цялата година!Това е готино, нали?Първата в света иновативна поставка за коледно с универсален дизайн, основната си значително покупателната стойност! 【Съвременен и модерен дизайн】 Дайте на вашите цветя и коледното коледната елха всичко най-добро с помощта на това уникално качествен саксия.Изработен от рециклирани материали.Това ще донесе съвременен и модерен акцент във вашия дом / коледен декор. 【Като поставка за коледно】 Стабилна поставка за предварително подстриженных дървета.Здрава конструкция гарантира, че коледно дърво ще стои стабилно и точно.Предназначена е за засаждане на дървета с височина до 4,4 метра. 【Като универсален саксия】Достъпна под формата на настолен или пътен саксия / поставки за растения със слънчеви крака (достъпно като допълнителна опция), както и под формата на една или няколко висящи цветни саксии, които са подходящи за вътрешна и външна употреба, градина, тераса Максимален общо тегло от 25 кг. 【Прекрасен подарък】В специална цветна кутия и е чудесен подарък за приятелите и семейството си. 【Използвайте своята поставка за коледно през цялата година】 Разбира се, това не означава, че можете да залагате на живо коледна елха за 365 дни, тъй като нашия слънчев титуляр за коледната елха може да се използва като красив пролетен саксия през цялата година!Това е готино, нали?Първата в света иновативна поставка за коледно с универсален дизайн, основната си значително покупателната стойност!. 【Съвременен и модерен дизайн】 Дайте на вашите цветя и коледното коледната елха всичко най-добро с помощта на това уникално качествен саксия.Изработен от рециклирани материали.Това ще донесе съвременен и модерен акцент във вашия дом / коледен декор. 【Като поставка за коледно】 Стабилна поставка за предварително подстриженных дървета.

Опции за продукта

Свързани продукти