.

.

Коледна Украса Hodao, Коледно Дърво в помещението, Мечка, Елен, Празнична Украса за работния плот (Коледно дърво с червени елени)

Коледна Украса Hodao, Коледно Дърво в помещението, Мечка, Елен, Празнична Украса за работния плот (Коледно дърво с червени елени)

BGN 9.99

Наличност
На склад

[Коледни фигурки] : Изискана малка коледна елха - идеална украса за дома си и са най-добрият избор за подаръкРазмер на лампа за коледната елха 5*3*3 инч. [Малка коледна елха] : Малка коледна елха с топли жълти led светлини и червени плодове.Това ще стоплят вашата почивка. [Коледни подаръци за жени] : Малка коледна елха с красиви мечета и елени - идеален коледен подарък за жени. [Коледна украса на закрито] : Размер на малка елхи в най-път, и можете да я поставите на масата в стаята.Перфектната коледна украса на масата. [100% без риск купувачът] : HODAO осигурява връщане и замяна; 24-часово дежурное обслужване.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. [Коледни фигурки] : Изискана малка коледна елха - идеална украса за дома си и са най-добрият избор за подарък.Размер на лампа за коледната елха 5*3*3 инч. [Малка коледна елха] : Малка коледна елха с топли жълти led светлини и червени плодове.Това ще стоплят вашата почивка. [Коледни подаръци за жени] : Малка коледна елха с красиви мечета и елени - идеален коледен подарък за жени. [Коледна украса на закрито] : Размер на малка елхи в най-път, и можете да я поставите на масата в стаята.Перфектната коледна украса на масата. [100% без риск купувачът] : HODAO осигурява връщане и замяна; 24-часово дежурное обслужване.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. 1 Осветление, орнаменти за коледната елха : настолна коледно дърво предварително инсталиран с led светлини и звезди.Придайте на статуята вече коледната атмосфера.Коледно дърво създава за вас и топла, мека атмосфера на празника.Това е незаменима украса на масата, за декорация на вашия празник. 2 Перфектни коледни подаръци : Всеки продукт, изработени от художника на ръка и представлява бутик, изпълнени с особена изобретателност.Това е незаменим коледен подарък за приятели, семейство и деца.Подходящи за Коледа, на празника на открито, на закрито, на тревата, в стаята на перваза на прозореца, за украса на работния плот.

Опции за продукта

Свързани продукти