.

.

TICONN 20 Двойки порест каучук беруш за сън с шумопотискане, 32 db NRR-тапи за уши за защита на слуха, за пътуване, за да учат, строителни (20 двойки)

TICONN 20 Двойки порест каучук беруш за сън с шумопотискане, 32 db NRR-тапи за уши за защита на слуха, за пътуване, за да учат,

BGN 0.67

Наличност
На склад

[ЕФЕКТИВНО намаляване на шума] тапи за уши от стиропор TICONN са предназначени за осигуряване на ефективно намаляване на шумаТе могат да намалят нивото на шума до 32 децибела, което ги прави идеални за използване в шумни условия, като строителните площадки, пътуване и други индустриални работни места, където се изискват средства за защита на слуха. [УДОБНИ за засаждане ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ден] Поролоновая gag за уши, изработена от мека и податливого поролонового материал, който отговаря на формата на слуховия проход, предоставяне на удобни и надеждни за кацане.Това гарантира, че тапи за уши ще останат на мястото си и не ще дори и по време на физическото натоварване.Удобна засаждане също прави тези тапи за уши идеални за намаляване на шума по време на сън. [ПОРТАТИВЕН И УДОБЕН] е Направен малък, лек и в индивидуална опаковка.Тапи за уши TICONN лесен за носене в джоба или в чантата си.Можете да ги използвате по всяко време и на всяко място, и те са идеални за използване по време на пътуване, сън, на работното място или училище.Това ги прави удобно решение за тези, които търсят средства за защита на ушите. [За ЕДНОКРАТНА употреба И ГИГИЕНИЧНЫЕ] Нашите шумоподавляющие тапи за уши имат индивидуална опаковка и са за еднократна употреба, което улеснява тяхното използване и грижи.Тях можете да използвате един път, а след това се изхвърлят, което премахва необходимостта от почистване или дезинфекция.Това ги прави идеални за използване в общите помещения, където е важно хигиена, като болници или работни места. [АНГАЖИМЕНТ на МАРКАТА TICONN КАЧЕСТВО] Ние стоим зад качеството на нашите продукти.Ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, моля, свържете се с нас.Ние предлагаме връщане на парите в рамките на 30 дни и гаранция 12 месеца. 100% Гаранция за удовлетворение от безрискови пазаруване!. [ЕФЕКТИВНО намаляване на шума] тапи за уши от стиропор TICONN са предназначени за осигуряване на ефективно намаляване на шума.Те могат да намалят нивото на шума до 32 децибела, което ги прави идеални за използване в шумни условия, като строителните площадки, пътуване и други индустриални работни места, където се изискват средства за защита на слуха. [УДОБНИ за засаждане ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ден] Поролоновая gag за уши, изработена от мека и податливого поролонового материал, който отговаря на формата на слуховия проход, предоставяне на удобни и надеждни за кацане.

Опции за продукта

Свързани продукти