.

.

SOLUSTRE 6 бр. Алуминиеви Коллиматорный Коллимирующий Кратък Телескоп на Астрономическа Мощност Коллимационный Оптичен Алуминиев cheshire cat Метален Увеличение за очите ?

SOLUSTRE 6 бр. Алуминиеви Коллиматорный Коллимирующий Кратък Телескоп на Астрономическа Мощност Коллимационный Оптичен Алуминиев cheshire

BGN 2.33

Наличност
На склад

МЕТАЛЕН cheshire cat окуляр - изящна изработка изработка и креативен външен вид предоставят на неговата популярност и практичностМЕТАЛЕН ОКУЛЯР ТЕЛЕСКОП - за калибриране оптика рефрактора поставете коллимационный окуляр в тръбата.НЬЮТОНОВСКАЯ КОЛЛИМАЦИЯ - Коллимационный окуляр по-точен, отколкото прост инструмент коллимации.Cheshire cat окуляр - един прекрасен аксесоар, както за любителите на фотографията, така и за любители на астрономията.МЕТАЛЕН ОКУЛЯР - Колимирование телескоп е регулиране на наклона и позицията на огледала и лещи, за да се осигури оптимална точка на фокусиране в точка, с която ще се вижда на изображението (окуляр или, може би, камера ).МЕТАЛЕН cheshire cat окуляр - изящна изработка изработка и креативен външен вид предоставят на неговата популярност и практичност.МЕТАЛЕН ОКУЛЯР ТЕЛЕСКОП - за калибриране оптика рефрактора поставете коллимационный окуляр в тръбата.НЬЮТОНОВСКАЯ КОЛЛИМАЦИЯ - Коллимационный окуляр по-точен, отколкото прост инструмент коллимации.Cheshire cat окуляр - един прекрасен аксесоар, както за любителите на фотографията, така и за любители на астрономията.МЕТАЛЕН ОКУЛЯР - Колимирование телескоп е регулиране на наклона и позицията на огледала и лещи, за да се осигури оптимална точка на фокусиране в точка, с която ще се вижда на изображението (окуляр или, може би, камера ).Пратката включва 6 x Коллимирующий окуляр Характеристики -Материал : cheshire cat коллимационный окуляр от алуминиева сплав. - Подходящ за фокусиране с размер 1,25 инча и е лесен за употреба.Просто затворете телескоп капачката, извадете диагонал, поставете окуляр директно в фокусирующий cheshire cat окуляр.57 инча Коллимация?Окуляр. - Продуктът е произведен от алуминиева сплав с долната част, която позволява бързо и точно центриране на оптичен cheshire cat окуляр от алуминиева сплав. - За изравняване на оптика ньютоновских рефлектори и фокусиращ телескопи Шмидт-Кассегрена с ниска мощност. - Цвят : Черен металик коллиматор.

Опции за продукта

Свързани продукти