.

.

Калъф на задната седалка lebogner за деца + Органайзер за съхранение на 3 джоба, 2 опаковки Непромокаеми постелки X-Large за защита на задната седалка, Защитни облицовки на ?

Калъф на задната седалка lebogner за деца + Органайзер за съхранение на 3 джоба, 2 опаковки Непромокаеми постелки X-Large

BGN 1.33

Наличност
На склад

✓ Защита на всички времена - Нашият покровител на задната седалка гарантира, че вашето седалка ще остане в перфектно състояние, защитава кожата или тапицерията от мръсни малки крачета, които носят със себе си мръсотия!Отминаха дните, когато са пътували с далеч не е идеален салон на колата ✓ Лесна поддръжка - нашите защитни подложки за задната седалка са изработени от пластове плат за допълнителна здравина, за която много лесно да се грижи, просто избършете го или дай на бързо пране, така че тя винаги остава свежа и готова да ви служи. ✓ X-Large Coverage - Нашият калъф на задната седалка за деца се предлага в две опаковки, за да защити седалката на водача и пътника. Комплектът включва 3 удобни джобове за съхранение на всички пътни принадлежности на вашите деца.Той е с размери от 19 "x 27" и се адаптира към всички видове превозни средства, така че бъдете сигурни, че той сигурно ще затвори всички седалка и ще прилепва плътно. ✓ Лесна инсталация - на нашия покровител на облегалката на седалката се прикрепя към вашия седалки за по-малко от минута и е противоскользящую функция, която го пази на място по време на движение на превозното средство!Просто регулиране на горните и долните каишки с катарами в съответствие с вашите нужди. ✓ Удобно пътуване - наличие на нашия своята практика на задната седалка на колата ще направи пътуването с малки деца лесна!Уверете се, че този практичен автомобилен аксесоар ви придружава във всички пътувания, за да си на седалката винаги изглеждат съвсем нови и чисти!. ✓ Защита на всички времена - Нашият покровител на задната седалка гарантира, че вашето седалка ще остане в перфектно състояние, защитава кожата или тапицерията от мръсни малки крачета, които носят със себе си мръсотия!Отминаха дните, когато са пътували с далеч не е идеален салон на колата. ✓ Лесна поддръжка - нашите защитни подложки за задната седалка са изработени от пластове плат за допълнителна здравина, за която много лесно да се грижи, просто избършете го или дай на бързо пране, така че тя винаги остава свежа и готова да ви служи. ✓ X-Large Coverage - Нашият калъф на задната седалка за деца се предлага в две опаковки, за да защити седалката на водача и пътника. Комплектът включва 3 удобни джобове за съхранение на всички пътни принадлежности на вашите деца.Той е с размери от 19 "x 27" и се адаптира към всички видове превозни средства, така че бъдете сигурни, че той сигурно ще затвори всички седалка и ще прилепва плътно. ✓ Лесна инсталация - на нашия покровител на облегалката на седалката се прикрепя към вашия седалки за по-малко от минута и е противоскользящую функция, която го пази на място по време на движение на превозното средство!Просто регулиране на горните и долните каишки с катарами в съответствие с вашите нужди.

Опции за продукта

Свързани продукти