.

.

MOTO4U Мотоциклети Офроуд Универсален Водоустойчив Инструмент Тръба Ръкавици, Дъждобран Кутия За Съхранение на Шапки Притежателя Кутии на Bmw За Ремонт Инструмент Дъ?

MOTO4U Мотоциклети Офроуд Универсален Водоустойчив Инструмент Тръба Ръкавици, Дъждобран Кутия За Съхранение на Шапки Притежателя

BGN 2.67

Наличност
На склад

Tool Tube - това е идеалното, трайно и всеобхватно решение за транспортиране и съхранение на инструменти и много другиМатериал : Гласове от полипропилен с висока плътност.Идеален за спортен мотоспорта, земеделие, превоз на товари и на всяко друго място, когато се изисква допълнително съхранение.Предпазва ръководства за експлоатация на вашето оборудване и инструменти от атмосферни влияния.Дължина : 310 мм Калибър : 55 мм. отвор за монтажен винт : 7,8 mm. Межосевое разстояние между две дупки за винтове : 270 мм Тегло : 460 г.【Здрав материал】 е Изработена от полипропилен с висока плътност.Висококачествена твърда пластмаса не ще да се счупи.Може да се използва в продължение на дълго време. 【Идеалната обемът и дизайн】 Тръба за инструменти, за мотоциклет може да се използва като място за съхранение на инструментална оборудване, документи, банджей, напитки, ключове, ръкавици и всичко, което ви харесва в него. 【Лесна инсталация】 Можете да задържат инструментална тръба с помощта на еластични скоби и завязок. 【Водоустойчив】 Притежателя на горивната бутилки мотоциклет е водонепроницаемое о-пръстен, за да направите капака тръба на инструмента и корпус тръба на инструмента по-подходящи.Тръба за инструменти за мотоциклети Защитава вашите ръководството за оборудване и инструменти от атмосферни влияния.Да Не се допуска намокания си шофьорска книжка и застраховка мотоциклет. 【Информация за продукта】 на Помещение включва : 1 х тръба за инструменти за мотоциклети, 4 х тайна за равенство и 2 х гъвкави скоби.Размер на тръбата за инструмент : Дължина : 310 мм / Калибър : 55 мм / отвор за монтажен винт : 7,8 мм / Межосевое разстояние между две дупки за винтове : 270 мм.【Здрав материал】 е Изработена от полипропилен с висока плътност.Висококачествена твърда пластмаса не ще да се счупи.Може да се използва в продължение на дълго време. 【Идеалната обемът и дизайн】 Тръба за инструменти, за мотоциклет може да се използва като място за съхранение на инструментална оборудване, документи, банджей, напитки, ключове, ръкавици и всичко, което ви харесва в него.

Опции за продукта

Свързани продукти