.

.

GLJ Плаващи Рафтове, Подвижни полици За Перваза на прозореца, Бар Стойка За съхранение на Кухненските Стени, Рафтове за съхранение в Банята от Въглеродна стомана (Ра?

GLJ Плаващи Рафтове, Подвижни полици За Перваза на прозореца, Бар Стойка За съхранение на Кухненските Стени, Рафтове за съхранение в Банята

BGN 3.00

Наличност
На склад

★ [Увеличете пространството за съхранение] Можете да го монтирате навсякъде, където имате нужда от място за съхранение, или се установи в кухненски мецанина, за да увеличите пространството за съхранение ★ [Удобно и практично] Прът за съхранение може да бъде свободно, за да номинират и да се почисти, дължина може да се регулира по своему, както дял може да се оттегли за удобство на почистване. ★ [Силна носеща способност] Супер носеща способност, 15 кг, без приплъзване, без да падне. ★[Сигурност] Той е оборудван ограждениями за предотвратяване на падащи предмети и причиняване на загуби. ★ [Начин на инсталация] Настройката без дупки, без увреждане на стените, удобен и лесен.Ролята на рафтовете е многофункционален, което позволява настаняване на повече предмети.Можете да го монтирате в банята, за поставяне на тоалетни принадлежности, определени в кухнята за настаняване на подправки, задаване на балкона за поставяне на саксиите и т.★ Характеристики : 1. Телескопична регулировка2. Силна носеща способность3. С парапет, сигурно использование4. Подвижна преграда за лесно почистване ★Specifications : 1.Name : Scalable на много нива подставка2. Материал : ABS + пластмаса-напыленная тръба от въглеродна стали3. Размер : 23-30 cm x 10 cm/ 9-12 см x 4 инча 38-55 cm x 10 cm / 15-22 инча x 4 инча 50-80 cm x 10 cm / 20-31 см x 4 инча 75-120 см х 10 см / 30-47 см x 4 инча ★ Начин на инсталиране : 1. Завъртете обратно на часовниковата стрелка за фина настройка на кнопки2. Задайте нескользящие накладки за краката на рафта с лявата и дясната сторон3. Махнете уплътнението с монтажен винт и го поставете в крепежное отверстие4. Внимателно вкрутите крепежный винт в дупката (не затягайте)5. Регулиране на рафта в ежедневния дължина, а след това затегнете монтажните винты6. Завъртете по посока на часовниковата стрелка за затягане на бутона фина настройка до друго ★ Съдържание на опаковката : срок на годност (с изключение на други елементи) ★ Забележка : 1.

Опции за продукта

Свързани продукти