.

.

5 Цвята Петно за устни, Отшелушивающее петно за устни, Нюанс за устни, Повдигна червило, Водостойкое Трайно Отшелушивающее петно за устни, Цветен Гланц за устни с та?

5 Цвята Петно за устни, Отшелушивающее петно за устни, Нюанс за устни, Повдигна червило, Водостойкое Трайно Отшелушивающее

BGN 7.99

Наличност
На склад

【Ексфолиращ блясък за устни】 : Нанесете на това отшелушивающее средство за устни и се насладете на цвета на устните без гъста плака!Лек и елегантенСлед като апликация изсъхне, внимателно отстранете я без никаква болка. 【Трайно петно върху устните】 : Ексфолиращ цветен гланц за устни държи цял ден, без да се налага да се справят с някакви мръсни помадами, като придава естествен, красив външен вид.Всяка туба е снабден с вграден апликатор, така че можете да нанесете препарат директно върху устните си. 【Широко приложение 】 : Трайно водонепроницаемое петно от кори за устни, се пази в продължение на няколко часа, може да се пие и яде, почти не се премахват.Перфектния цвят за всички и във всички случаи на живота си. 【Естествения цвят на устните 】 : 5 парчета татуировки magic color lip stain в 5 различни цвята.Перфектния цвят за всички и във всички случаи на живота си, включително и класически червени тонове, естествени нюанси голи и меки свежи нюанси. 【Добър подарък за всички】 : Това е добър подарък за всички!Жена, колега, съученици и така нататък.Подаръци за рожден ден, подарък за Св. Валентин, коледа, коледни подаръци, Ден на благодарността, Хелоуин, Ден на майката.В нашия блясък за устни се използва иновативна формула с высокоинтенсивным от пигмента, който по естествен начин петна устните.Този нов блясък за устни peel-off, за разлика от всеки друг гланц за устни, който сме използвали и преди, има много интересен стил peel-off.Изработен от козметични пигменти, извлечени от растения, нашият ексфолиращ блясък за устни не причинява изгаряния и леко пада върху устните, не причинява дразнене.Той е водоустойчив и устойчив на поцелуям.На сутринта се изисква само 5 минути, за да придадат на устните красотата на целия ден.В блясъка за устни се използва высокопигментированная формула, която по естествен начин петна на вашите устни в продължение на дълго време.При правилно изпълнение на замира няма да е лесно, независимо дали физически упражнения, плуване, храна, целувки.

Опции за продукта

Свързани продукти