.

.

Chemini H6 led Лампа за мотоциклетни на Фаровете, Червен Ангел, Пръстен за очи, Висок/Нисък лъч, DC 12 v/24, Универсална Подмяна на двигателя BA20D/S2, Халогенна Лампа, Бяло 6000 К, 1 б?

Chemini H6 led Лампа за мотоциклетни на Фаровете, Червен Ангел, Пръстен за очи, Висок/Нисък лъч, DC 12 v/24, Универсална Подмяна на двигателя

BGN 6.06

Наличност
На склад

[Уникален дизайн червено ангел на очите : ] тези led светлини H6 с червено ангелско око притежава висока проникваща способност в дъждовно, мъгливо ден и тежки условия, като намалява вероятността от опасност, че може да ви помогне в осигуряването на безопасността на шофиране, както и са украшение на вашия мотоциклет, което прави мотоциклета по-специален [Супер ярък : ] по-ярка в сравнение с традиционните халогенни лампи, които може да разсее тъмнината на нощта, без тъмни петна и / или сенчести места намалява стреса от шофиране и изтощение, висока яркост до 2600 LM. [Високоефективен система за охлаждане : ] тази лампа за фаровете е изработен от авиационен корпус с вентилатор, по-малко шум, малко чип, който може да предпази от стрес и прегряване, тя е водоустойчив, може да се използва като близък и далечен бой светлина, но не може да работи едновременно. [Лесна инсталация : ] plug-и-play, за подмяна не се нуждаят от инструменти и да се използват : извадете щепсела и издърпайте прахоустойчив калъф, а след това извадете оригиналната крушка, използвайте този продукт за замяна по реда на.IP68 Водоустойчив, може да продължи около 50000ч. [Забележка] : Размер на гнездо за крушка с нажежаема жичка може да се различават в зависимост от конфигурацията на вашия автомобил, моля измерете дълбочината (≥ 59 mm) и височина (≥ 35 мм) отвор за монтаж на фарове мотоциклет преди закупуване, за да се избегнат проблеми със съвместимостта. [Уникален дизайн червено ангел на очите : ] тези led светлини H6 с червено ангелско око притежава висока проникваща способност в дъждовно, мъгливо ден и тежки условия, като намалява вероятността от опасност, че може да ви помогне в осигуряването на безопасността на шофиране, както и са украшение на вашия мотоциклет, което прави мотоциклета по-специален. [Супер ярък : ] по-ярка в сравнение с традиционните халогенни лампи, които може да разсее тъмнината на нощта, без тъмни петна и / или сенчести места намалява стреса от шофиране и изтощение, висока яркост до 2600 LM.

Опции за продукта

Bulb Size :

Свързани продукти