.

.

150 Бр Памучни Филтри за Микродермабразио, TopDirect Подмяна на 10 мм Диамант Филтри За Дермабразио Вакуум Филтри за Лице Аксесоари Порести Филтър за като всмукване на ма?

150 Бр Памучни Филтри за Микродермабразио, TopDirect Подмяна на 10 мм Диамант Филтри За Дермабразио Вакуум Филтри за Лице Аксесоари Порести

BGN 2.67

Наличност
На склад

✬〖Премиум качество 〗Памучни филтри Top Direct са изработени от висококачествен памук, безопасни и трайни, нетоксични и безвредни за околната среда ✬〖Брой〗Брой : В комплекта са включени 200 сменяеми памучни филтри бял цвят, в достатъчно количество, за ежедневна употреба. ✬〖Размер〗 10 мм в диаметър, с 1 мм дебелина.Работи с различни видове козметични апарати, като апарати за премахване на черни точки, апарат за диамант дермабразио и т. ✬〖Широко приложение 〗 Тези сменяеми филтри, подходящи за диамант дермабразио топчета или микродермабразио в нашия салон за красота.Може да се прилагат за филтриране на кожичките, за да се избегне попадане на главния двигател, това ще удължи срока на експлоатация на инструменти. ✬〖За гарантиране на 100% удовлетворение〗Ако не сте доволни от нашия продукт, ние предлагаме замяна или връщане на парите.За всякакви въпроси, моля, свържете се с нас на първо място, ние се стремим да предоставим най-доброто обслужване.

Опции за продукта

Свързани продукти