.

.

ZHJBD Ограничител на падане на Оборудване за защита от падане при Въздушен работи, строителни гори, кораб и скалолазании, максимално натоварване 300 кг//32 (Цвят: 20 м, 300 к?

ZHJBD Ограничител на падане на Оборудване за защита от падане при Въздушен работи, строителни гори, кораб и скалолазании, максимално

BGN 526.07

Наличност
На склад

[Широко приложение] : Подходяща за въздушни работни места, като електроснабдяване, строителство, кораби, комуникация, покриви, мостове и т, Самоубирающийся въже, свързани с соединительному пръстен в задната част на колана за безопасност по време на работа. [Опции самоубирающегося спасяване на въжето] : Диапазон на дължината на ограничителя на падане от голяма височина е 5 м / 10 м / 15 м / 20 м.; максимално натоварване е 300 кг. Мощна товароподемност позволява безопасно да го използвате на хората и тежки предмети. [Професионален дизайн за сигурност] : 1. Личен ограничител на падане е ухото от легирана стомана D-тип, висока носеща способност. Износостойкая обвивка от PVC намалява износването между въже и кука. Устройство за защита от падане е оборудвано с кожена подплата за предотвратяване на сблъсъци, за да се намали увреждането на стомана на въжето към тялото му бързо втягивании. [Здрав и материал] : Корпус самоубирающегося спасителен колан е изработен от алуминиева сплав и е с малко тегло.Вътрешна система за управление е изработена от специална легирана стомана, която е устойчива на износване, коррозионностойкой и ударопрочной.Строповые въжета и стоманени въжета негорими и устойчиви на високи температури до 200 ° C. да се Използват за свързване на страховочного колан за по-удобно ползване.Утолщите и разширете възглавница за лумбална опора, тя е удобна и дишаща, по-безопасни, по-добре поддържа и позволява да се чувствате по-комфортно. [Широко приложение] : Подходяща за въздушни работни места, като електроснабдяване, строителство, кораби, комуникация, покриви, мостове и т., Самоубирающийся въже, свързани с соединительному пръстен в задната част на колана за безопасност по време на работа. [Опции самоубирающегося спасяване на въжето] : Диапазон на дължината на ограничителя на падане от голяма височина е 5 м / 10 м / 15 м / 20 м.; максимално натоварване е 300 кг. Мощна товароподемност позволява безопасно да го използвате на хората и тежки предмети. [Професионален дизайн за сигурност] : 1. Личен ограничител на падане е ухото от легирана стомана D-тип, висока носеща способност. Износостойкая обвивка от PVC намалява износването между въже и кука. Устройство за защита от падане е оборудвано с кожена подплата за предотвратяване на сблъсъци, за да се намали увреждането на стомана на въжето към тялото му бързо втягивании. [Здрав и материал] : Корпус самоубирающегося спасителен колан е изработен от алуминиева сплав и е с малко тегло.

Опции за продукта

Свързани продукти