.

.

Мини Фенерче С 3 Режима, малки Прожектори, led Мощен фенер с висока яркост, тактическа дръжка с клипс, Тънък Преносим Компактен Джобен фенер за възстановяване след пр?

Мини Фенерче С 3 Режима, малки Прожектори, led Мощен фенер с висока яркост, тактическа дръжка с клипс, Тънък Преносим Компактен

BGN 6.96

Наличност
На склад

【3 режима на】 Повече не дойде на мотор по безкраен режими!Само 3 полезни на режима на осветлението (висок / нисък / ефекта на светлинни), което ефективно премахва проблема с превключване, 5 режимаНапълно натиснете бутона на превключвателя, за да се включва и изключва, и наполовина натиснете, за да включите режима на осветление.6 инча】 Той осигурява максимална яркост 180 лумена.Е необходима само 1 алкална батерия тип ААА (не са включени в комплекта).Тежи само около 0,7 грама. 【Тактически заден превключвател】 Тактически заден превключвател е по-удобно да се работи с една ръка.Той е много подходящ за четене, осветление на тясното пространство, скално катерене или научни изследвания. 【Подвижна скоба】 Сменяем джобен скоба удобно да закача на колан, чанта, в джоб на риза или панталон по време на транспортирането.Също така е възможно да се свали и инсталира в обратен ред, след това закрепете на колпачке като цокъл на лампата. 【Супер здрав】Фенера е изработен от авиационен алуминий.Здрава конструкция и водоустойчив, с обективи, които трудно се напука и да се почеше.Сигурно работи в неблагоприятни условия, като дъжд и сняг, случайно падане, временно намокряне и т.

Опции за продукта

Свързани продукти