.

.

SHOWERORO 10 бр. Купа за култивиране на клетки Прозрачна Реактивоспособност Табела За култивиране на Клетки Чаша Петри Чашка на Петри с Пълнител през Цялата Стъклен Тер?

SHOWERORO 10 бр. Купа за култивиране на клетки Прозрачна Реактивоспособност Табела За култивиране на Клетки Чаша Петри Чашка на Петри

BGN 35.19

Наличност
На склад

Преносима чаша Петри : Прекрасен дизайн детайли и високо майсторство на изработката ще гарантира нейната издръжливост и практичностПластмасови петриеви Панички с капаци : Предназначени за използване в професионални лаборатории, но са отличен избор за научни клас и за домашна употреба.Лабораторни принадлежности : Този набор от продукти е много подходящ за експерименти, биологични и микробиологични изследвания.Лаборатория чиния за култивиране на клетки : Чинии за култивиране на кристално чиста и хомогенна по дебелина, но в същото време лек и тънък.Стерилен пластмасов чаша Петри : Пластмасови чаши петри за култивиране на клетки притежават отлична производителност и полезни функции, подходящи за училищна употреба.Пратката включва 10 x чаши Петри Характеристики -Размер : около 9,00 X9,00 X1,50 см/3,54 X3,54 X0,59 см чашка на Петри с пълнител. -Дизайн на дъното на кръгла, размещающий стабилно и трайно, нежно и красиво на външен вид кръгло стъкло. -Подходящ и за лабораторията за биологични анализи, научни изследвания и други дейности на 90-миллиметровая чашка на Петри. -Удобен за наблюдение прозрачен дизайн, а в дъното на купата, е равна и гладка плоча за култивиране на клетки. -Пластмасови чаши Петри за култивиране на клетки притежават отлична производителност и полезни функции, подходящи за училище лабораторни консумативи. -Материал : Пластмаса чиния за проби. -Цвят : Прозрачно цветно стъкло с капак. -Нашите чашка на Петри са подходящи за провеждане на експерименти студенти, прекрасно идеални за култивиране на клетките се използват биологични чашка на Петри.Описание Товаралабораторная чаша за клетките на растенията е Подходяща и е изключително подходящ за лабораторни експерименти, биологични и научни изследвания и т., Прозрачна лаборатория за чаша Петри Професионална чашка на Петри, изработени от висококачествен материал, различен практично и прозрачен дизайн.пластмасова чашка на Петри Лека и преносима, тя може да ви донесе добър опит за използване, е добър инструмент за експерименти в областта на науката.

Опции за продукта

Свързани продукти