.

.

Вибратор Sakulove G Точката е със 7 Режима, Пулсираща клитора с 8 Звукови Режими, Акумулаторна батерия Водоустойчив, Филиал Вибриращи Секс-играчки за Жени, Трупно Забавл?

Вибратор Sakulove G Точката е със 7 Режима, Пулсираща клитора с 8 Звукови Режими, Акумулаторна батерия Водоустойчив, Филиал Вибриращи

BGN 23.40

Наличност
На склад

УНИВЕРСАЛЕН - и двете страни на тази двойка вибратор приведен, за да се приспособят към различните форми на тялотоДа ви е удобен за работа и да постигнат своите желания по всяко време и на всяко място. 6 секунди, за да ти бързо wet.Играйте с партньора си / соло.Ела и подтолкни своя партньор в дълбочина, за да се навлажнят и извика.MIX + MATCH SONIC VIBES - Осигурява дълбоки усещания и грохот вибрации, насочени като на върха на клитора, така и в точка G. да си Изберете от 8 функции с различни скорости, пульсациями и вибрационными модели, които ви доставят удоволствието от усукване на пръстите на краката. 100% водоустойчива - Изработен е от 101% на хранително силикон, напълно копринена силиконова корона леко се плъзга по кожата си, което ви позволява да се отпуснете и да се чувствате комфортно.Той също така е лесно за почистване, безвреден за кожата и може безопасно да се прилага към всяка част на тялото.

Опции за продукта

Свързани продукти