.

.

Ръчна преса-машина за нарязване Втулок - wuyule Pink Тежкотоварни Набор от инструменти за нарязване втулок с 5 бр. Щампи, 300 комплекта втулок, Набор от инструменти за проб?

Ръчна преса-машина за нарязване Втулок - wuyule Pink Тежкотоварни Набор от инструменти за нарязване втулок с 5 бр. Щампи,

BGN 0.33

Наличност
На склад

Пробиване * 4шт : 25 мм / 5 мм / 6 мм / 8 мм. Форма за нитове с двойно капачка * 5 комплекта : 5 мм / 6 мм / 8 мм / 10 мм /12 мм Нитове с двойно капачка * 300шт : 5 мм / 6 мм / 8 мм (по 100 бр за всеки размер). 【Машина за ръчно уплътняване втулок】 машина за ръчно уплътняване втулок wuyule са изработени от висококачествени алуминиеви материали и прецизен дизайн, която му осигурява трайност и производителност.Неговият метален корпус здрава и издържа на продължително и многократно използване.машина за шевове втулок wuyule е налична на вашия избор в два цвята : син и розов. 【УСЪВЪРШЕНСТВАН ИНСТРУМЕНТ за ПРОБИВАНЕ на ДУПКИ】 Ние оптимизирани инструменти за пробиване, за да се намали усилието, необходимо за пробиване на материала, което още повече опростява пробиване на дупки.Вие ще ПОЛУЧИТЕ : 1 при определяне втулочную машина, 5 бр. инструменти за пробиване на дупки. 【ЛЕКОТА НА РАБОТА】 Преса за пресоване на втулок лесен за работа, и дори начинаещите могат с лекота да се ползват.Моля, вижте снимки и видео, за да получите подробна информация за използването на. 【Висока ефективност】 машина за ръчно уплътняване втулок wuyule може бързо завършване на процеса на вземане на втулок, повишаване на ефективността на работа.Висока скорост на работа му позволява да се справи с няколко дупки в втулках в минута, спестявайки време и усилия. 【ГЪВКАВОСТ】 Набор от инструменти grommet подходящ за колани, чанти, обувки, банери, табели, маркиз, плакати, завеси, занаяти собствените си ръце, и т. Той може да се справи с дупки за втулок различни размери и видове, осигуряване на по-голяма гъвкавост и гъвкавост. 【Машина за ръчно уплътняване втулок】 машина за ръчно уплътняване втулок wuyule са изработени от висококачествени алуминиеви материали и прецизен дизайн, която му осигурява трайност и производителност.Неговият метален корпус здрава и издържа на продължително и многократно използване.машина за шевове втулок wuyule е налична на вашия избор в два цвята : син и розов. 【УСЪВЪРШЕНСТВАН ИНСТРУМЕНТ за ПРОБИВАНЕ на ДУПКИ】 Ние оптимизирани инструменти за пробиване, за да се намали усилието, необходимо за пробиване на материала, което още повече опростява пробиване на дупки.

Опции за продукта

Свързани продукти