.

.

Защитно фолио FCS Armor за екрана Гъвкава защита на екрана за LG G8X ThinQ Dual Screen | Покрива и трите екрана и фотоапарата | Защита отпред и отзад, от всички страни. Опаковка от 4 ?

Защитно фолио FCS Armor за екрана Гъвкава защита на екрана за LG G8X ThinQ Dual Screen | Покрива и трите екрана и фотоапарата | Защита отпред

BGN 39.48

Наличност
На склад

✓ Амортизация и защита на екрана от падане и удар ✓ Пълно покритие на екрана от край до край, матово покритие за защита от надраскване (не закалено стъкло). ✓ Защитете телефона си от драскотини, наранявания и прах. ✓ Лесна за нанасяне : Много лесно за настройка с едно натискане, приложен към екрана гладко, без проблеми, без отпечатъци от пръсти и мехурчета. ✓ Голяма дебелина осигурява по-голяма сигурност и монтаж без мехурчета. ✓ Пълно покритие на екрана от край до край, матово покритие за защита от надраскване (не закалено стъкло). ✓ Амортизация и защита на екрана от падане и удар. ✓ Пълно покритие на екрана от край до край, матово покритие за защита от надраскване (не закалено стъкло). ✓ Защитете телефона си от драскотини, наранявания и прах. ✓ Лесна за нанасяне : Много лесно за настройка с едно натискане, приложен към екрана гладко, без проблеми, без отпечатъци от пръсти и мехурчета. ✓ Голяма дебелина осигурява по-голяма сигурност и монтаж без мехурчета. ✓ Пълно покритие на екрана от край до край, матово покритие за защита от надраскване (не закалено стъкло).

Опции за продукта

Свързани продукти