.

.

Декорации на 21-ия Ден от раждането, на Фона на Банер, Розово, розово-златно Бижу с 21-ия Рожден Ден за Нея, Подпори за фотосесия на 21-ия Ден от раждането, Интериор на 21-и?

Декорации на 21-ия Ден от раждането, на Фона на Банер, Розово, розово-златно Бижу с 21-ия Рожден Ден за Нея, Подпори за фотосесия на

BGN 2.00

Наличност
На склад

[МНОГО ГОЛЕМИ] украса на 21-ия рожден ден за неяВие ще получите 1 бр. фон за украса на 21-ия рожден ден на размера на 7x5 фута (2,1 м широчина х 1,5 м височина) от розово злато.Много голям, невероятно стилен фон за рождения ден на 21 прави парти по случай рождения ден на по-забавен и запомнящ се. [Моден ДИЗАЙН] На този фон за честване на 21-ви рожден ден сложена фразата "С 21-м" честит рожден ден " и балони, отпечатани в розово и златни тонове.С изключително атрактивен номер 21 декларирате, че този ден е забележителен ден за жените. [ЛЕСНА ЗА употреба] 7x5 метра, достатъчно голям и широк, с 4 дупки във всеки ъгъл на фона, идва с 20-метрова лента, лесно вешается на стена, на закрито и открито.Той може да служи като фон за партито по случай 21-ия рожден ден и подпори за фотобудки, или фолио за украса на масата с торта. [ЗДРАВ МАТЕРИАЛ] Фон за снимки на 21 birthday decorations е изработен от здрав полиестерен плат, много приятни цветове, устойчиви на атмосферни въздействия и многократна употреба.Можете да го закачите на закрито и на открито.Като е с добро качество, може да се използва повторно. [ПОДХОДЯЩ ЗА ПЕНЛИВО ПРАЗНИК] Приветствам 21! Това украса от розово злато на 21-ия рожден ден е идеален за празнуване на тематични партита 21-годишна давност за жени.*** Блестящи детайли имитированы на фигура.При производството на продукти, които не ще бъдат използвани истински блясък.Много голям розов банер от розово злато на 21-ия ден от раждането, декоративен фон на Помещение включва : · 1 х фон за украса на 21-ия ден от раждането, 7x5 фута/2,1 м x 1,5 м · 1 х лента 20 фута /6 м Забележка : · Детайли с пайети имитированы на фигура.При производството на този на продукта не ще бъдат използвани истински блясък. · Поради различните настройки на осветление действителният цвят може да се различава от представянето на снимките.

Опции за продукта

Свързани продукти