.

.

[2] -Защитно фолио за екран за поверителност Mr.Shield, която е съвместима с iPhone 14 / iPhone 13 / iPhone 13 Pro [Закалено стъкло] твърдост 9H, [защита от шпионски], защита от надраскване, ?

[2] -Защитно фолио за екран за поверителност Mr.Shield, която е съвместима с iPhone 14 / iPhone 13 / iPhone 13 Pro [Закалено

BGN 3.71

Наличност
На склад

Защитно фолио за екран за поверителност, подходяща за i Phone 14/ i Phone 13 / i Phone 13 Pro 100% без мехурчета, благодарение на високотехнологично клеям. Защита от драскотини и scuffs 9 H. Максимално покритие на екрана и му размери осигуряват лекота на инсталиране.В комплекта са включени 2 защитни екрана, за да се гарантира неприкосновеността на личния живот.За другите не биха могли да се измъкнат в смартфони, защитно фолио privacy screen затъмнена.Освен това, тъй като проектът отговаря на логиката Shutter, че няма да показва никаква ясна съдържание всеки път, когато хората гледат на екрана под ъгъл от 30 градуса от двете страни.За постигане на най-добрия визуален ефект се препоръчва да се увеличи яркостта на екрана. В комплект със защитно фолио, Mr.Shield включва : -Две (2) защитно фолио за защита на екрана от надраскване -Инструкция-Карта за премахване на драскотини -Кърпа за почистване на Филтър -Лентата за отстраняване на Защитното фолио Mr. Shield Характеристики : - силициеви лепила без мехурчета на 100% -Филм за защита от отпечатъци предвижда намаляване на пръстови отпечатъци -Защита от надраскване твърдо покритие 9 часа. Доживотна подмяна на Г-н.Shield : Ние безплатно ще ви изпратим заместител в случай на : -Проблеми с инсталацията, като мехурчета или други грешки на потребителя -Повредени защитни фолиа за екрана -Не са подходящи за вашето устройство.

Опции за продукта

Свързани продукти