.

.

Въртележка За епилация на веждите Безболезнен Точност Тример за Вежди Електрическа Самобръсначка за Вежди Портативен Тример за Премахване на вежди на лицето, уст?

Въртележка За епилация на веждите Безболезнен Точност Тример за Вежди Електрическа Самобръсначка за Вежди Портативен Тример

BGN 10.01

Наличност
На склад

★ 1 Безопасно и безболезнено : конструкцията на мрежата за ножове тази на продукта е подходящ за всички типове кожа, така че не е нужно да се притеснявате за царапинах, ако приклеитесь към кожата.Не пръскайте върху раздразнена кожа или отворени рани.Мигновено и безболезнено премахва растителност с устните, брадичката, бузите; премахва праскова пушок за грим ложился безупречно. Малък и портативен : същия лесен, тъй като червило, можете да го вземете със себе си в пътя, не заема място, или можете да посетите салон за красота на къщата, и външния вид ще бъде изискан и красив. Как се презарежда : Това е актуализация на електрически тример за вежди тази година на издаване, което е различно от тласък на батерии за други батерии.Можете да го презареждате и използвате по всяко време, само с помощта на USB връзка. Бърз форма на веждите : тя се различава от лесно царапаемой на кожата, осигуряването на традиционната ръчна машинка за подстригване за вежди.Можете да премахнете излишните вежди, само с едно кликване на мишката, дори начинаещите могат лесно и безопасно да го използвате. Лесна употреба : Този електрическа машинка за подстригване много красив и лесен за използване.В същото време са леки, достатъчно малък, за да постоянно да го носите в чантата си, саквояже или клатче.Можете да го дари приятелки, майки и сестри като подаръци за рожден ден и Коледа. Безопасно и безболезнено : конструкцията на мрежата за ножове тази на продукта е подходящ за всички типове кожа, така че не е нужно да се притеснявате за царапинах, ако приклеитесь към кожата.Не пръскайте върху раздразнена кожа или отворени рани.Мигновено и безболезнено премахва растителност с устните, брадичката, бузите; премахва праскова пушок за грим ложился безупречно. Малък и портативен : същия лесен, тъй като червило, можете да го вземете със себе си в пътя, не заема място, или можете да посетите салон за красота на къщата, и външния вид ще бъде изискан и красив.

Опции за продукта

Свързани продукти