.

.

Ipetboom Пет Пикае Pad Птичи Пелена, Меки Летателни Костюми за Птици, Памперси за Папагали с Пеперуда, Дишащи Гъба за домашни любимци, Папагали Какаду, Мини-Ара, Вълнисто ?

Ipetboom Пет Пикае Pad Птичи Пелена, Меки Летателни Костюми за Птици, Памперси за Папагали с Пеперуда, Дишащи Гъба за домашни

BGN 2.67

Наличност
На склад

???Пелена за птици, облицовки за дрехи за птици, дишащи Пелени за птици, Аксесоар за дрехи за папагалиПелена Flight Bird Моющийся Пелена Parrot Flight Birds е Подходящ за декоративно подгузника Parrot. ???Облекло за птици ще направи своя полет по-приятен и по-лек, удобен и практичен.Приемането на по-мек материал от памучен плат, птица дрехи лесно ще скъсам или износва, да за. ??? Е подходящ за повечето породи, като например какаду, африкански сив Папагал, Зелен Щекастый Конур, папагал какаду, Гълъби, vi, ? ? ? Украса лък и приятен цвят, нашият одобрен костюм за памперси за птици могат да привлекат вниманието си на птицата с носенето е много за привличане на вниманието.Изпратете този памперс, за да папагал като конкретно подарък собствената си домашна птица или членовете на вашето семейство или приятели, които имат птица. ??? Меки и удобни, дишащи пелени за птици в летном костюм е с малко тегло, което позволява на птиците е добре да го носите.Благодарение на простия и елегантния дизайн, направете си птицата по-атрактивна, сложете я на вашите птици ще ви придружава навсякъде, за да видим повече хора, повече природа, като например парти, рожден ден, празник, парк. ???Пелена за птици, облицовки за дрехи за птици, дишащи Пелени за птици, Аксесоар за дрехи за папагали.Пелена Flight Bird Моющийся Пелена Parrot Flight Birds е Подходящ за декоративно подгузника Parrot. ???Облекло за птици ще направи своя полет по-приятен и по-лек, удобен и практичен.Приемането на по-мек материал от памучен плат, птица дрехи лесно ще скъсам или износва, да за. ??? Е подходящ за повечето породи, като например какаду, африкански сив Папагал, Зелен Щекастый Конур, папагал какаду, Гълъби, vi, ? ? ? Украса лък и приятен цвят, нашият одобрен костюм за памперси за птици могат да привлекат вниманието си на птицата с носенето е много за привличане на вниманието.Изпратете този памперс, за да папагал като конкретно подарък собствената си домашна птица или членовете на вашето семейство или приятели, които имат птица. ??? Меки и удобни, дишащи пелени за птици в летном костюм е с малко тегло, което позволява на птиците е добре да го носите.

Опции за продукта

Свързани продукти