.

.

3шт Контур Пръчица за Красота Руж Хайлайтер Набор от Пръчки За Контурирования С Апликатор В Подушечке Течен Крем За Лице Руж Бронзант Люминизаторы Дръжка Трио Smooth ?

3шт Контур Пръчица за Красота Руж Хайлайтер Набор от Пръчки За Контурирования С Апликатор В Подушечке Течен Крем За Лице Руж Бронзант

BGN 2.00

Наличност
На склад

【Богат на функции пръчка за грим】- 3 цвята за различни ефекти, гримПръчка за оформяне на козметика, пръчка за хайлайтера, пръчка за руж; Грим се получава равномерен, естествен и устойчиви.Триизмерен блясък, формиращ контурите на лицето, създаващ естествен и чаровен грим. 【Безупречно покритие Creamy Contour Beauty Палки】- Хидратиращ и безтегловен матово покритие, гладка текстура.Той плавно се разпространява, лесно растушевывается и притежава отлична устойчивост, така че всеки път получавате естествен вид скулптура.Чудесен цвят за перушина по контура за леки и средно на кожата. 【Течен хайлайтер за грим】 - Хайлайтер-пръчка създава фин блясък, подобрява естествения тон на кожата и прикрива недостатъците на кожата.Нанесете мерцающую пръчка на Т-образни части и тъмни плътни участъци, за постигане на естествен ефект на сливане с кожата. 【Matte течна пръчка за руж】 - нанася се лесно, матиран цвят е много практичен му лесно размазване, той е подходящ за кожа с високо съдържание на пигмент.Нанесете върху скулите и района около бузите, за да търсят по-млади, очаровательнее, по-енергични. подходящ за всеки повод и всеки грим. 【Преносим и лесен за използване】- Отворете капака (не скручивайте си), го завъртете в положение "вкл.", в съответствие с указанията на насадке, след това леко натиснете върху тубичка за паста за зъби се появи на аппликаторе.Не забравяйте да затворите капачката след употреба.Компактен дизайн го прави по-удобен за използване, а също така може да се използва като подарък на роднини и близки. Моля, обърнете внимание : Всяка козметична пръчка с апликатор с губчатым фитил, уверете се, че не перекручиваете му, преди да отворите капака, иначе апликатор с губчатым фитил приклеится към капака.Нето тегло : 15 мл. Тегло на продукта : 39,1 г. размери на продукта : 2. Произход на продукта : Китай.Размерът на външната кутия : 40*39*32. Дръжки за грим са оборудвани с мек апликатор на насадке за нанасяне и перушина течна козметика.

Опции за продукта

Свързани продукти