.

.

YOKIVE 10 X, Холщовая чанта с цип, Многофункционални чанти с цип Направи си сам, молив случай за козметика, Организаторите за пътуване, Джоб (Бежово, 7,9 x 5,5 )

YOKIVE 10 X, Холщовая чанта с цип, Многофункционални чанти с цип Направи си сам, молив случай за козметика, Организаторите за пътуване, Джоб

BGN 34.64

Наличност
На склад

√ Многофункционални - Платно калъф с цип подходящ за дома, офиса, училището, класната стая, бизнес пътуване, както и е подходящ за организиране на хартия, моливи, документи, билети, пликове, занаяти, козметика, писма, брошури, картички, канцеларски материали, стоки за дома или за пътуване и т √ Което получавате - комплектът включва платно чанта с ципове размер 10 на опаковките размер на 7,9 х 5. √ НАДЕЖДЕН материал - Тя е изработена от трайно холщового материали, леки и меки, твърди и трайни, износостойкого, него не е лесно да се прекъсне. √ СПЕЦИАЛНА КОНСТРУКЦИЯ - помага ефективно и прецизно организиране на различни стоки и опаковки в достатъчни количества, могат да отговарят на вашите различни нужди.Гладка цип позволява лесно да се заеме и съхраняване на файлове.Празна повърхност ви позволява да направите занятие, да рисуват или да рисувам на нея всички модели или думи, за да подобри имиджа на тази холщовую чанта с цип. √ Моля, обърнете внимание - моля, оставяйте малки отклонения от ръчно измерване. √ Многофункционални - Платно калъф с цип подходящ за дома, офиса, училището, класната стая, бизнес пътуване, както и е подходящ за организиране на хартия, моливи, документи, билети, пликове, занаяти, козметика, писма, брошури, картички, канцеларски материали, стоки за дома или за пътуване и т. √ Което получавате - комплектът включва платно чанта с ципове размер 10 на опаковките размер на 7,9 х 5. √ НАДЕЖДЕН материал - Тя е изработена от трайно холщового материали, леки и меки, твърди и трайни, износостойкого, него не е лесно да се прекъсне. √ СПЕЦИАЛНА КОНСТРУКЦИЯ - помага ефективно и прецизно организиране на различни стоки и опаковки в достатъчни количества, могат да отговарят на вашите различни нужди.Гладка цип позволява лесно да се заеме и съхраняване на файлове.Празна повърхност ви позволява да направите занятие, да рисуват или да рисувам на нея всички модели или думи, за да подобри имиджа на тази холщовую чанта с цип.

Опции за продукта

Свързани продукти