.

.

Сахарница в европейски стил KOAIUS с Керамична лъжица, 300 мл / 10,5 грама, Контейнер за захар, Порцеланови Буркани за подправки-Тъмно Сив -Банки обем 300 мл (Цвят: тъмно Сив, ?

Сахарница в европейски стил KOAIUS с Керамична лъжица, 300 мл / 10,5 грама, Контейнер за захар, Порцеланови Буркани за подправки-Тъмно

BGN 2.67

Наличност
На склад

Дизайн : Лесен квадратен съд за съхранение, европейски дизайн, два цвята по ваш изборМодерно и стилно : Сахарница е направена от висококачествен порцелан и гладка на допир.Пастелни нюанси и атрактивен Цветен порцелан ще направят Вашата маса за закуска, по-привлекателна.Идеалното съхранение : Керамични делви за хранене са Подходящи за съхранение на някои леки закуски, включително ядки, бонбони, сушени плодове, кафе, чай, котки храна и т. Сладък дизайн : Сладък дизайн ще ви даде добро настроение по време на следобеден чай. Многоцелеви : , подходящи за дома, хотел, кафене, на шведска маса, партита и т. Са подходящи за подаване на захар, сол, пипер, подправки и т. Дизайн : Проста квадратна тенджера за съхранение, европейски дизайн, два цвята за избор.Модерно и стилно : Сахарница е направена от висококачествен порцелан и гладка на допир.Пастелни нюанси и атрактивен Цветен порцелан ще направят Вашата маса за закуска, по-привлекателна.Идеалното съхранение : Керамични делви за хранене са Подходящи за съхранение на някои леки закуски, включително ядки, бонбони, сушени плодове, кафе, чай, котки храна и т. Сладък дизайн : Сладък дизайн ще ви даде добро настроение по време на следобеден чай. Многоцелеви : , подходящи за дома, хотел, кафене, на шведска маса, партита и т. Са подходящи за подаване на захар, сол, пипер, подправки и т. KOAIUSCeramics - компания, специализирана в производството и обработката на керамика и други изделия.Притежава пълна и научна система за управление на качеството и дългогодишен опит в производството на керамични изделия.

Опции за продукта

Свързани продукти