.

.

Комплект силиконови кухненски аксесоари - 28 теми, Набор от Кухненски аксесоари от устойчиви на висока температура силикон с Незалепващо покритие и дръжка от Неръж?

Комплект силиконови кухненски аксесоари - 28 теми, Набор от Кухненски аксесоари от устойчиви на висока температура силикон

BGN 18.13

Наличност
На склад

〖Хранително-вкусовата и огнеупорни силикон, който предпазва здравето на вашите семейства〗Нашата кухненски прибори, произведени от хранително-силикон и неръждаема стомана, които са с високо качество, издръжливост и отлични за готвене и печенеТоплоустойчива до 450 ° F хранително-вкусовата силикон не реагира с хранителни продукти или напитки и не отделя опасни газове. 〖Ергономичен дизайн, високо качество и трайност на〗Главата съдове за готвене, изработени от мек силикон, който никога няма да навреди на вашите тигани.Дръжки от неръждаема стомана, леки и издръжливи.Връзка между глава и дръжка за по-стабилно и трайно благодарение на висококачествени технологии. Нескользящая силикон, храст на края на дръжката предпазва я подхлъзване по време на употреба. 〖Пълен набор от съдове за готвене от 28 теми〗различни съдове за готвене от 28 теми за да направите вашия начин на приготвяне е много по-интересно и по-лесно и отговарят на всички ваши нужди в приготвянето на храна, не е нужно да похарчите цяло състояние, за всяка покупка на съдове поотделно!В комплекта са включени : бъркалка от неръждаема стомана, лопаточка се с решетъчна лъжица, шумовка, накрайник за разбиване, твърд накрайник, поставка за паста, твърди лъжица, кухненски щипки, лъжичка за източване, половник за супа, гребло, пискюл, мерителни чашки и лъжички. 〖Лесен за почистване, удобно се съхранява 〗 Малък отвор на всяка дръжката за удобство на съхранение.В комплекта също е включен държач за чинии, можете да ги обесим или се поставя в държач за чинии.Във всеки случай, това ще бъде прекрасно допълнение към вашата кухня. 〖Ярки цветове, стилен дизайн, забавна и многофункционална〗Този комплект е специално разработен, за да ви помогне във всички приготовления на храната, като взбивание, почистване, рязане, разбъркване, намазывание, пече се, готвене на скара, пържене и подаване на идеалното ястия!. 〖Хранително-вкусовата и огнеупорни силикон, който предпазва здравето на вашите семейства〗Нашата кухненски прибори, произведени от хранително-силикон и неръждаема стомана, които са с високо качество, издръжливост и отлични за готвене и печене.Температурна устойчивост до 450 ° F, хранително-вкусовата силикон не реагира с хранителни продукти или напитки и не отделя опасни газове 〖Ергономичен дизайн, високо качество и трайност на〗Главата съдове за готвене, изработени от мек силикон, който никога няма да навреди на вашите тигани.

Опции за продукта

Свързани продукти