.

.

Warmstor 8 Бр., Коледна Чанта за Прибори за хранене, Сладък Снежен човек, Сребърни прибори, Държач за Чинии, Чанта за Ножове и Вилици, Декор за Дома на Обедната маса, Фести?

Warmstor 8 Бр., Коледна Чанта за Прибори за хранене, Сладък Снежен човек, Сребърни прибори, Държач за Чинии, Чанта за Ножове и Вилици, Декор

BGN 0.67

Наличност
На склад

100% памук ⛄Сигурен : Изработен е от памучен плат, без миризма и е нетоксичен, безопасен за употреба и лесно да се изтрият. ⛄УДОБНО : Тези чанти за съдове във формата на снежен човек празнични цветове, малък по размер и леки, им е много удобно да се използват като украса на масата за вечеря, тъй като нож и вилица лесно се побират в джоба. ⛄Употреба : Просто отворете пакети, поставете в тях нож-вилица и лъжица, след което да украсите масата за хранене.На всяка торбичка за снежен човек лесно ще се поберат нож, вилица и десерт лъжица.Всеки също така има шал за окачване. ⛄ПРИЛОЖЕНИЕ : Украсете своите прибори за хранене тези очарователни притежатели под формата на снежен човек, които лесно могат да създадат атмосфера, празнични партита.Подходящ за коледното ястия, коледната елха, на притежателя на прибори за хранене, хотел, сватбен банкет, вечеря, срещи, тържества, церемонии, семейна масата за вечеря, забавна коледно парти, на новата парти, карнавал, housewarming, честване на празника, абитуриентски бал, костюмированной парти, тематични партита, рожден ден и т. ⛄МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН : Освен коледното съдове, той също е много подходящ за украса на коледни елхи и други декоративни места, като украса на коледната елха, аксесоари за огради или градински декорации.Добър интериор, за да затвори или да го закачите на дървото, дори и опаковат малък подарък, като бонбони, обеци или колие, за вашите приятели и семейство, или да се използват за покриване на винена бутилка и т. ? Ви е трудно да добавите декорация за празничната атмосфера по време на обучението / планиране на празничната вечеря?⛄Нашите тези красиви поставки за съдове във формата на снежен човек са пълни с празнични елементи и са изработени от здрава памучен плат, които изглеждат сладки, празнични и са лесни за употреба!Защо не ги закупите сега, за да украсяват маса за хранене за вашия дом / хотел? ⛄ Те са също много подходящи като персонални украса за вашата Коледна елха и други празнични суспензии! ? Ключова характеристика : ⛄ СИГУРЕН : Изработен е от памучен плат, без миризма и е нетоксичен, безопасен за употреба и лесно да се изтрият. ⛄УДОБНО : Тези чанти за съдове във формата на снежен човек празнични цветове, малък по размер и леки, им е много удобно да се използват като украса на масата за вечеря, тъй като нож и вилица лесно се побират в джоба.

Опции за продукта

Свързани продукти