.

.

Hckot Опаковка от 2 покрива възглавница за дома, 18x18, Меки Вельветовые Декоративни Възглавници райе в стил Мозайка, Квадратни Калъфки за възглавници, Улични Възглавни?

Hckot Опаковка от 2 покрива възглавница за дома, 18x18, Меки Вельветовые Декоративни Възглавници райе в стил Мозайка, Квадратни Калъфки

BGN 7.59

Наличност
На склад

От рипсено кадифеМатериал и размери : Мек велур. 18x18 инча/45x45 виж Опаковката : включва 2 бр.Не откъснат лист за възглавници.Невидима /тайната на светкавица. Модерен дизайн фермерска къща : Нашите декоративни калъфки за възглавници с модерни, но опростени ивици в стил мозайка им придават модерен вид. невидим цип придава елегантен вид, идеален за домашен интериор в провинциален стил.Комплексно използване : Тези калъфки в стил бохо перфектно се съчетават с различни предмети мебели.Идеален за дивана, хол, тераса на открито, диван комплекти, турците, декор на ферма за дома, офиса, колата и т. Отлични акцентные възглавници за спалнята или в някой уютен кът.ЛЕСНА поддръжка И пране : Отделно студено машинно пране, само в щадящем режим, точков, да не се избелва, за да изсъхне на пералнята, не се гали.Мек на допир материал ще ви осигури уют по време на почивка във вашия жилищен пространство.Добро качество на изработка, плътно зашити, без свободни конци.Състои се от мек и удобен вельвета, който създава приятен и елегантен стил бохо.В комплекта са включени 2 бр покрива възглавница с размер 18x18 инча.

Опции за продукта

Свързани продукти